Events

Transilvania Makeup Camp & Makeup Awards

La sfârșitul lunii octombrie a avut loc Transilvania Makeup Camp and Makeup Awards organizat de Iana Wilkoffer. Da! Exact! Evenimentul acela fain despre care ți-am povestit în acest articol.

El a fost compus din doua părți, partea de workshop care s-a desfășurat în decursul a două zile, joi și vineri, iar partea a doua care a constat într-un concurs.
Din pacate eu am ajuns doar vineri foarte tarziu, adică după ce s-a terminat workshop-ul. Am fost puțin cam tristă dar, asta e, am recuperat în ziua de concurs. Dupa ce am trecut pe la Iana să o salut, eu si Alex ne-am încheiat seara cu o pizza bună de la Concordia, la recomandarea Adelei și cu un pahar de bere urmate de o poveste în lobby-ul hotelului.

În ziua concursului ne-am propus sa ne trezim devreme si sa facem poze în Sighișoara pustie, fără prea mulți turiști. Din pacate nu ne-a ieșit planul deoarece eram mult prea obosiți și am ales sa mai dormim o ora înainte de a merge la concurs. Odată ajunși la locația în care s-a ținut evenimentul, ne-am apucat de treabă. Fetele erau deja acolo de la la ora 8:30, au mers cu o ora înainte de începerea concursului pentru a-și pregăti modelele.
La 9:30 a început concursul, care a durat 2 ore. Cele 12 fete mega talentate au dat tot ceea ce au avut ele mai bun în acest interval pentru a ajunge pe podium.

În video-ul de mai jos poți vedea scurte cadre de la concurs, precum si lucrea câștigătoarei.
Enjoy! Like! Subscribe!

Evenimentul a fost powered by Cupio, sponsorul premiilor pentru câștigătoarele concursului a fost Paese.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Primăriei Sighișoara.
Alți sponsori: Beauty One, Webindustry Slutions, SC Perin SRL.
Team-ul meu perfect:
Asistenti: Patricia Balint, Delia Mihalache, Toma George.
Fotografi: Dragos Burcea, Eduard Canura.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.