Beauty

Ondulatorul ROWENTA Premium Care

Tu cum preferi să îți coafezi părul? Dacă ar trebui să aleg o coafură pe care să o port pentru tot restul vieții, cu siguranță ar fi buclele, ba chiar am vrut sa imi fac si un permanent acum câțiva ani. I was obsessed!

Dacă nu v-ați dat seama, azi vă povestesc despre ondulatorul cu abur de la Rowenta. Probabil ați văzut si video-ul meu deja, dar vreau sa fac o prezentare mai detaliată și aici pe blog.
Am primit de la Buzz Store acum ceva vreme spre testare acest ondulator. Deși eu dețineam deja unul de la un alt brand, mi-am dorit să văd și alte opțiuni.
Ador părul ondulat, messy waves și orice intră în această categorie de coafuri.

Cu ondulatorul cu abur Premium Care de la Rowenta te bucuri de bucle superbe, elastice si pline de viață.
Datorită tehnologiei Hydraboost și a cronometrului integrat, ai parte de rezultate perfecte fară riscul de supraîncălzire, în timp ce hidratarea naturală a părului este protejată.

Ai posibilitatea de a-ți alege lookul preferat, de la bucle lejere până la bucle stranse, selectând manual temperatura dorită, dintre cele 4 trepte: 170°C-200°C.
Acest ondulator cu abur dispune de 3 setări ale timpului de realizare a buclelor (5s/8s/10s), adaptabile în funcție de tipul de păr si de rezultatele dorite.
Pentru bucle lejere alege un timp de ondulare mai scurt, iar pentru bucle stranse și perfect conturate alege un timp mai mare.
Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și cronometrul integrat ce controlează timpul de ondulare, asigură rezultate perfecte, evitând riscul de supraîncalzire.


Ondulatorul este întotdeauna la îndemana, fiind gata de utilizare în doar 45 de secunde, iar datorită diametrului de 25 mm, te bucuri de bucle și onduleuri cu un aspect natural.

Este un must să nu uitați să umpleți rezervorul cu apă. Gândiți-vă la el ca la rezerourul cu apă de la fierul de călcat, nu face treabă bună dacă nu are apă și vă mai și arde hainele. Foarte simplu. Este elementul principal al acestui ondulator, elementul cheie dacă vrei să îl numești așa.

Il găsești în urmptoarele magazine: eMag, Altex, Flanco și Media Galaxy.

Sper ca îți este de ajutor acest articol.

Care este produsul teu preferat pentru stilizarea parului?

Love,
Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.