Reviews

Cupio Brow-Me!

 De aproximativ o lună am primit gelul de sprâncene de la Cupio, Brow-Me! în nuanța Soft Brown, care este proaspăt lansat-ish și țin să îți spun câteva cuvinte despre el.

Buuuun, păi m-a contactat într-o zi Anda de la Marketing spunându-mi că vrea să îmi trimită spre testare noile produse de makeup Cupio. Îți dai seama că am fost încântată, având în vedere faptul că eu testasem deja câteva produse de machiaj, iar în ceea ce privește manichiura și pedichiura, de aproximativ un an de zile folosesc doar oja semipermanentă de la ei, de care sunt mega încântată, AICI ai link de redirecționare către articolul despre gheruțe.

Cei de la Cupio au pe site următoarea descriere a produsului: „Brow-Me! este gelul pentru sprancene profesional care ofera o definire perfecta! Este rezistent la apa si la transfer, se aplica usor si este construibil pentru a obtine un look soft sau dramatic, in functie de preferinte. Datorita texturii gel–crema, confera un finish natural.”
Pentru persoanele care intră penru prim dată în contact cu un produs pentru sprâncene, ei au și o recomandare: „Se aplica cu o pensula speciala pentru sprancene, Cupio 101.Din punctul meu de vedere astfel de tips-uri sunt mega utile, nu doar pentru persoanele care nu au mai intrat în contact cu un produs pentru sprâncene, dar te scutește de căutarea acesteia peste tot.

Hai că am făcut o introducere puțin cam lungă, dar consider că sunt informații utile așa că am ținut să ți le împărtășesc.

Recunosc că în general îmi e mai greu să lucrez cu geluri pentru sprâncene din cauză că se usucă prea repede și trebuie să ai o mână mai rapidă, abilitate care se dobândește în timp, prin exercițiu.
Dacă lucrezi cu gelul cremă Brow-Me! nu trebuie să îți faci neapărat griji pentru acest dealiu, se usucă puțin mai greu, oferindu-ți timp suficient pentru stilizarea sprâncenelor.
Un alt lucru care îmi place foarte mult la acest gel, sau cel puțin la această nuanță este faptul că este ușor versatil, adaptabil. Nuanța Soft Brown îmi permite să stilizez atât sprâncene care sunt un blond închis, cât și cele care sunt șatene, precum ale mele. Se adaptează oarecum nuanței sprâncenei, iar prin construcție poți ajunge la nuanța dorită.

Consistența este una cremoasă, fină și se poate lucra foarte ușor cu el.

Prețul unui gel de sprâncene este de 42 de lei, și îl poți găsi online AICI, sau în Cluj, la insulița Cupio din Iulius Mall.

Dacă ai încercat acest gel de sprâncene, spune-mi care este părerea ta despre el într-un comentariu.

Să ai o duminică liniștita!
Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.