Events

There’s a new store in town – NYX

Am intrat pentru prima data în contact cu produsele NYX acum 3 ani cu aproximație, cand am mers la mare și evident am facut o escapadă până la Mall în Constanța, doar pentru acest magazin.

It was love at first sight. Deși îmi luasem numai 3 produse, am fost mega încantată de ele.
Mi-am luat un gel de sprancene Tame&Frame în nuanța Brunette, un blush baked, Foreplay care este un fel de replica al lui Orgasm de la Nars si un ruj din colectia Lingerie, care era proaspăt lansată la acea vreme si era o totala isterie in jurul acesteia. Da, acestea au fost primele mele produse NYX de care m-am îndrăgostit.

Recunosc, nuanța blush-ului este una dintre cele mai faine pe care le-am întâlnit si l-as alege over and over again, cu siguranta! Acestea fiind zise, îți dai seama ca am fost cea mai fericită din galaxie cand am auzit ca se deschide în sfârșit si la Cluj un magazin!

Dupa ce am aflat minunata veste, asteptam doar momentul deschiderii.
Magazinul s-a deschis în 27 Aprilie in Iulius Mall, oh da, it was about time!
Deschiderea oficială a avut loc in data de 8 mai, unde am participat alături de alte gagici faine. Am așteptat acest eveniment si din cauza faptului ca urma sa fie primul event la care aveam sa particip alături de my bestie, Maria de la @elementsofstyle. Da, finally baby!
Am avut și ocazia să o întâlnesc pe dulceața de Iulia, care este o minunată de fată, go and follow her Instagram account @juliaiancu for fashion inspiration.

 

A fost mega fain la deschiderea magazinului, am avut parte de Cookies, Șampanie (fara alcool, pentru ca era way too early, 11 a.m.) și muzica.
Îți las pozele de mai jos, sa te convingi.

 

Magazinul NYX il gasesti în Iulius Mall, la etajul 1 langa Cinema City. Merita sa le calci pragul, este imposibil sa nu îți găsești ceva pe placul tau.
Go shopping, girl! You won’t regret it.

Să ai o seara minunata!
Adela

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.