Reviews

Full Coverage Foundation – Melkior

Hello chica, sper ca ai o zi fabuloasă!
Astăzi îți povestesc putin despre fondul de ten cu acoperire mare de la Melkior. Ei aveau deja două tipuri de fond de ten în arsenalul lor, însă unul era cu acoperire mică și unul cu acoperire medie. Nu aveau acel fond de ten foarte mult cerut, care sa acopere orice urmă de imperfecțiune și sa uniformizeze tenul perfect! Așa că au pus echipa la treabă și au scos acest produs care mie imi place foarte mult! Este vorba espre Full Coverage Foundation.

Fondul de ten îl găsești în magazinele Melkior din țară, și pe site-ul lor aici. Prețul unui fond de ten este 89.90 ron, termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere, iar gramajul este 30ml. Eu zic că este o afacere foarte bună!

În swatch-urile de mai jos poți vedea nivelul de acoperire al acestui fond de ten, iar nuanța pe care o am eu este Neutral. Mie îmi place foarte mult cum se așează pe ten, iar rezistența pe parcursul zilei este absolut minunată. Bineînțeles că folosesc și o pudră translucidă pentru setarea fondului de ten. Îmi rezistă impecabil de la ora 6 dimineața până seara la demachiere. Un lucru care îmi displace este faptul că oxidează puțin, dar este ceva peste care pot trece.

Mai multe detalii găsești pe site-ul lor Melkior.ro, pe Instagram @melkiorprofessional și pe Facebook Melkior Professional Romania.

Tu ce fond de ten preferi? Unul cu acoperire mare sau unul cu o acoperire lejeră?
Eu, sincer prefer fondurile de ten cu acoperire mare, am anumite imperfecțiuni pe ten care prefer să nu se vadă. Sper că nu sunt singura.

See you next time.
Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.