Make-up

Inglot lanseaza colectia in colaborare cu JLo

Hello, nu știu daca ai aflat, dar în 26 Aprilie s-a lansat colecția JLoxInglot. Vreau să îți povestesc puțin despre ea, deoarece mi se pare absolut minunată și veștile bune trebuie împărtășite, nu-i așa?
Mai întâi vreau să îți povestesc puțin despre istoria acestui brand, care chiar m-a surprins. Multumesc Ana Maria pentru rabdare si pentru story sharing.
Inglot a luat naștere în 1983 în Polonia, inițial producând doar oje. Fondatorul acestui brand, Wojciech Inglot a făcut primele oje și abia apoi produse de makeup pentru soția sa. Mi se pare minunat fapul că acest brand a luat naștere în așa fel, din dragoste. Lovely, nu crezi?

Săptămâna trecută am fost la insula Inglot din Iulius Mall unde Ana Maria mi-a povestit puțin despre colecție și m-a răsfățat cu cu machiajul glowy de mai sus.

Jennifer Lopez a stat alături de echipa Inglot aproximativ 2 ani pentru a pune la cale această colecție și pentru ca aceasta să fie exact pe placul ei.
Sincer nu mă așteptam la altceva, e o colecție în culori calde, mult sidef și nulte nude-uri. Din punctul meu de vedere, o reprezintă în totalitate pe artistă.

Hai să îți arăt pe rand câteva dintre produsele din colecție; nu le-am cuprins pe toate, dar cu siguranță îți poși face o idee despre ce este vorba.

Pentru buze colecția este puțin mai diversificată aș spune eu, lucru care nu poate decât să mă încânte.

Avem rujuri mate și cremoase, predominante fiind nude-urile, și un roșu impozant, evident.

Nuanța preferată a artistei este aceasta, J203 – Dolce care este un ruj cremos foarte fain.

Gloss-urile sunt absolut delicioase și miros demențial! Eu nu sunt adepta gloss-urilor, dar acestea le-as purta, doar ca să le pot manca. :))

Pentru ochi, de asemenea avem farduri în culori calde și nelipsiții pigmenți.

Mai jos poți vedea swatch-uri la unele dintre preferatele mele.
Primul din partea stângă a devenit best seller, este acel fard de pleaope care poate fi folosit atât la ochi și ca și iluminator. E mult mai minunat și mai intens decât se vede în poză.

Pigmenții sunt cu granulație mai mare, în nuanțe intense.
LOVE!

Mscara aceasta cu periuță mică face minuni pentru gene. Le oferă volum și alungire, de asemenea mi se pare absolut ideală pentru genele false. Având o pensulă mică, poate ajunge la baza genelor naturale și ajută foarte bine la fixarea acestora de cele false.

Pentru ten avem blush-uri, iluminatoare, pudre bronzante și pudre compacte.

Iluminatoarele acestea de mai jos, sunt de vis! Nu îți poți imagina cât de bine arată în realinate. Cel din dreapta a fost folosit la machiajul meu de mai sus. This is what I call Highlighter on point!

Ojele sunt și ele bineînțeles în nuanțe deschise, absolut perfecte pentru orice sezon, sunt finuțe și ușor de asortat. Ele sunt cheia unei manichiuri perfecte!

 

Care sunt produsele tale preferate din această colecție?
Eu sincer nu mă pot decide.

Se vede munca depusă și devotamentul în crearea acestei colcții. Atenția la detalii și alegerea cu multă atenție a ingredientelor fac ca aceste produse să fie unele de top. Ah, am uitat să îți spun ceva, nu sunt testate pe animale. Thumbs up for that, Inglot!

Mai multe detalii gasesti pe paginile de instagram @inglotcluj @inglotromania și pe site-ul INGLOT.ro.

Să ai o duminică minunată!
Love,
Adela.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.