Reviews,  Uncategorized

Am folosit timp de o luna Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Hello chica, ce mai faci? Da, nu am mai trecut de mult timp pe aici și nu caut scuze, așa că să trecem la treabă.

S-a lansat acum aproximativ o luna serumul de la Kiehl’s, Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, cu o concentrație mai mare se Vitamina C, 12,5% și a mai fost adăugat acidul hialuronic în compoziția acestui produs. Serul are o textură foarte faină, lasă pielea smooth and silky după aplicare.

În screenshot-ul de mai jos poti vedea ingredientele acestui serum. Mi s-au părut mai accurate informațile de la ei de pe site și mai bine structurate, decât sa mă fi apucat eu să le traduc.

Se poate folosi atât pe timp de zi cât și la rutina de noapte; pe timp de zi este recomandată folosirea unei creme cu SPF.
Trebuie evitată zona ochilor, neapărat!
Combinația de Vitamina C si acid hialuronic ajută la elasticitatea pielii, la diminuarea porilor si luptă împotriva ridurilor fine. De asemenea acesta promite să diminueze petele de la suprafața pielii.

După o lună de utilizare, tenul meu arată mai bine, este mai luminos, mai alez zona aceea dintre pomeți și ochi (care nu știu cum e numește), unde se văd ridurile de expresie. You know what I am talking about, right? Cu siguranță eu o să îl înlocuiesc pe cel de zi cu acesta, îmi place mult mai mult.

Care este produsul tau preferat de la  Kiehl’s?
Ai încercat acest ser?
Aștept să vad care sunt produsele tale preferate și recomandările de la acest brand. Hai să ne inspirăm una pe cealaltă și să împărtășim idei.

Sa ai o saptamana minunata!
Love,
Adela.

10 Comments

 • Andreea

  Trebuie să recunosc că nu am folosit până acum produse de la Kiehl’s. Mi-ar fi plăcut însa să scrii de unde pot fi cumpărate și cât
  costă.
  De câteva luni am probleme cu tenul. Este foarte uscat! Am primit de la o prietenă produse de la Intraceuticals pe care le
  folosesc zilnic și m-au ajutat enorm. Pe lângă faptul că nu mai am tenul uscat, mi-au mai dispărut și o parte din ridurile de
  expresie. Sunt foarte mulțumită de ele.

  • Adela

   Buna Andreea. DIn pacate am vazut prea tarziu ca am omis detaliile care tin de pret si locul deunde pot fi achizitionate. Pretul serului este intre 100 si 280 de lei din cate stiu, in functie de gramaj, si se gasesc in magazinele din Romania (Cluj, Iasi, Bucuresti si curand in Timisoara).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.