Reviews

Boys’n’Berries Matte Lipstick

Despre rujurile acestea se vorbește de 100 de ani peste tot: Youtube, Bloguri, Instagram, Facebook, tot ce vrei. Eu abia luna trecută m-am mobilizat să îmi cumpăr 4 nuanțe și evident regret că nu am făcut-o mai repede.
Sunt amazing din toate punctele de vedere. Raportul calitate-preț este cel mai bun din ceea ce am încercat eu până acum.

Dacă nu ți-ai dat seama despre ce este vorba ei bine, este vorba despre rujurile de la Boys’n’Berries. Da! Ele sunt vinovatele! M-am îndrăgostit iremediabil și e musai să îmi mai iau câteva nuanțe.

Pe Makeup-Shop gasești următoarea descriere a rujurilor: Ruj lichid mat ultra-rezistent, conferă buzelor o culoare intensă și un aspect catifelat, dintr-o singură aplicare. Are inclus un aplicator flexibil, care asigură aplicarea unui strat subțire și uniform.

I totally agree with that statement!

La acest brand vei găsi o paletă variata de nuante, astfel nu îți va fi absolutt deloc greu să gasești cel puțin una care sa îți complimenteze nuanța tenului și trăsăturile feței.

Nuanțele pe care le am eu sunt următoarele: Destiny care este un fel de roz plămâniu dar ușor aprins aș spune; Fetish seamănă cu un burgundy; Mera a fost culoarea care pe mine m-a surprins, este un portocaliu ușor șters combinat cu crem-bej care arată absolut demențial, Vampirella este clasicul roșu; evident mai aveam nevoie de o nuanță de roșu, nu am niciodată suficeinte.

Rujurile au o cantitate de 4ml, un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere, iar cel mai fain lucru este faptul ca nu sunt testate pe animale. Thumbs up for that, Boys’n’Berries.
Pe Makeup Shop sunt disponibile 18 nuanțe.

Pentru a evita uscarea buzelor și pentru o aderență perfectă, acordă atenție modului în care îți îngrijesti buzele.
Îți recomand o exfoliere periodică. Poți folosi un exfoliant natural din zahăr/ cafea, combinat cu miere sau ulei natural (masline, cocos, struguri, migdale, etc.). Dacă buzele sunt fine și catifelate, rujul lichid mat se va așeza mai frumos și se va fixa mai bine.

Spre că acest articol îți este de ajutor si abia astept să îmi spui care sunt nuanțele tale preferate.

See you next week.

Love,
Adela.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.