Reviews

Total Temptation by Maybelline

Ce îți dorești de la o mascara?
Alungire? Volum? Curbare? Toate trei la un loc?

Ei bine, eu cu siguranță îmi doresc să am toate cele trei caracteristici într-o singură mascara și cu siguranță nu sunt singura care își dorește asta. Right chica?

Acum că ne-am pus de acord, o să îți povestesc despre această minunată mascara pe care am primit-o de la Maybelline NY în luna februarie; și anume Total Temptation.

Aceasta m-a cucerit de la prima utilizare. Oferă un volum genial și o alungire genelor.

Are o formulă oarecum cremoasă, un aplicator cu peri catifelați din fibre; de asemenea este infuzat cu extract de cocos și vanilie. Yammy!
Să nu mai povestesc de faptul că are cel mai delicios ambalaj, este foarte bombonicios așa, parcă e desprins din povești cu zâne roz.

În același PR Package am mai primit și o lumânare cu miros de vanilie și acest tricou minunat semnat Laura Lazăr. Nu am putut decât să fiu și mai fericită deoarece în ultimii ani am dezvoltat o mică obsesie pentru tricourile albe, mai ales pe perioada verii. Ah, I love it and can’t wait to style it!

Prețul recomandat al acestui produs este de 38,7 RON. Îl găsești la orice stand Maybelline NY; eu l-am văzut zilele trecute in DM. Această mascara are un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere și o cantitate de 8.8 ml.

 Nu mă pot gândi la un motive mai bune decat cele de mai sus, pentru care ar trebui să încerci această mascara, ah da, nici nu se transferă. Deși nu este o waterproof, aceasta nu curge de-loc!

Sper că îți este de folos acest articol și că te va ajuta să te decizi mai ușor dacă vrei să îți cumperi o mascara.

Îți doresc o duminică liniștită și pufoasă.

Love,
Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.