Beauty

Peria de curatare faciala de la Gerovital

De foarte mult timp mă pregătesc să îți povestesc despre această perie pentru curățare facială; după cum poți observa pozele sunt cu iz de iarnă, chiar dacă afară este primăvară în toată regula!

Am primit peria prin toamnă cred, nu îmi mai amintesc exact, dar de mult timp, cu siguranță. Până acum nu m-am mobilizat să scriu despre ea deși, am promis de vreo două ori acest articol pe instagram, sorry not sorry.

În colet, pe lângă perie am primit și un gel de curățare, două creme, una fiind de zi, cealaltă de noapte și un serum pentru ochi. Este practic o rutină de îngrijire a tenului de la A la Z. Îți dai seama că am fost mega încântată de acest pachețel, mai ales că lately am devenit skincare obsessed, not sure yet if it’s a good thing or not.

Anyways, eu nu mai încercasem până atunci o perie pentru curățarea tenului, așa că eu am ramas mega impresionată.

Gata cu introducerea că deja m-am lungit cu vorba, hai să îți spun de ce îmi place mie această perie pentru curățarea tenului.

În primul rând, pentru că îmi lasă tenul mega catifelat după utilizare, practic îmi elimină pielea moartă de la suprafață, tenul rămânând moale ca al unui bebeluș.

În al doilea rând, îmi place pentru că elimină oricce urmă de machiaj de pe ten, nu este necesar să mai revin cu demachiant/ apa micelară și cotonete, doar hidratare și tenul meu este gata de somn.

În al treilea rănd, pentru că gadget-ul a venit la pachet cu gelul pentru curățare pe care l-am menționat mai sus și cu trei accesorii pentru față: un burețel pentru masaj, o piatră abrazivă (ponce) și peria pentru curățare, pe care o folosesc cel mai des.

 

Nu cred că este recomandat să foloseși această perie zilnic, mai ales dacă ai o piele sensibilă. Eu o folosesc cam o dată, maxim de două ori pe săptămână, pentru că nu vreau să îmi agresez tenul, în rest folosesc alte produse pentru curățare.

Mecanismul de rotire al periei este atât spre stânga cât și pe dreapta, pentru ca mișcările de curățare să se realizeze într-un sens ascendent. Acest lucru este foarte important pentru ten, deoarece vreau  ca orice mișcare pe tenul meu să fie ascendentă pentru un efect de lifting.

Din păcate această perie nu se găsește în magazine sau online, dar poți găsi alternative destul de ușor și accesibile nu trebuie să fie neapărat Clarisonic, sau ceva brand super-mega expensive. Nu mă înțelege greșit, nu spun că Clarisonic-ul nu își merită banii, dar dacă ai un buget mai restrâns, poți găsi și alternative mai cheap.

Sper ca acest articol să îți fie util si sa te ajute în alegerea unei perie pentru curățare facială.
Eu consider că demachierea este foarte importantă și acest gadget mi-a venit în ajutor.

Îți doresc un weekend minunat.

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.