Reviews

Studio Fix Fluid – MAC

Ce fond de ten preferi?
Preferi unul cu acoperire mare pentru a ascunde imperfecțiunile, sau unul cu o acoperire lejeră pentru un efect dewy?
Eu personal oscilez între un fond de ten cu o acoperire mare și deloc.
Am zile în special în weekend-uri, când nu am chef să îmi încarc fața, atunci optez pentru un serum de zi și o cremă hidratantă, momentan le folosesc pe cele de la Kiehl’s.
Pentru zilele în care am nevoie de o acoperire decentă, deoarece beneficiez de pistrui si roșeața în obraji, optez pentru un fond de ten cu acoperire medie sau mare.

Astazi iți povestesc despre unul dintre preferatele mele și anume, Studio Fix de la MAC.

Beneficiile acestui fond de ten sunt următoarele: purtarea îndelungată – 24 ore, oferă protecție în spectru larg UVA/UVB SPF 15, rafinează pielea, oferă confort și control al sebumului întreaga zi, fără ulei, rezistent la transpirație și la umiditate, pentru toate tipurile de piele, testat dermatologic, non-comedogenic.

Acesta este un fond de ten cu o acoperire medie spre mare aș spune eu.
Dacă ai zone în care este nevoie un plus de acoperire poți să revii cu un al doilea strat și totul va arata impecabil!

Eu am primit fondul acesta de ten de la prietena mea, Andrada căreia nu i se potrivea, prin toamă/iarnă cândva. După cum am spus si mai sus, are o acoperire medie spre mare lucru care se poate observa în swatch-ul de mai jos, iar nuanta pe care am avut-o este N4. Rezistența este una mare, adică eu ma machiez dimineața la ora 6 cand merg la birou, iar la 17-18 cand ajung acasă am machiajul aproape intact.
Țin să menționez faptul că pentru mine este foarte important să setez tot machiajul cu pudră, altfel tenul meu o ia razna, indiferent de bază și fond de ten.

Prețul unui fond de ten este 152 de lei, la care se mai adaugă și pompița care costă 23 de lei deoarece acesta este comercializat fara pompita. Bineînțeles că nu e neapărat să o cumperi, dar este mult mai simplu de controlat cantitatea de fond de ten cu ajutorul ei.

Termenul de valabilitate este de 24 luni de la deschidere și are o cantitate de 30ml.
Fondul de ten îl gaseti aici, iar pompița aici.

Care este fondul tau de ten preferat de la MAC?

Sper că acest articol îți este de ajutor.
Îți doresc o sâmbătă minunata!

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.