Beauty

Beauty Box Lookfantastic

Nu știu dacă ai auzit până acum despre acel gen de abonamente lunare la cutii cu produse de beauty, fie că este vorba de skincare sau makeup. Dacă nu ai auzit îți spun eu despre ce este vorba. Îți faci un abonament, apoi lunar primești o cutie cu produse, fie ele full size sau travel size.
Abonamentele se fac pe 3, 6 sau 12 luni.
Pentru mine partea bună este că în fiecare lună am parte de o mică surpriză. În SUA și UK știu sigur că sunt mult mai multe astfel de abonamente, la noi însă eu știu doar de unul, cel de la Lookfantastic.
Am auzit de acest abonament de la Coffentropy prin vară și mi s-a parut o idee foarte faină. Imaginează-ti ca primești un cadou în fiecare lună, eu zic că e foarte tare!
Costul unei cutii este de 20 de euro, poate ți se pare mult, însă valoarea cumulată a produselor este mult mai mare. Majoritatea produselor sunt într-adevăr travel size, dar high end în același timp, pe care probabil nu le-ai găsi în Cluj sau România și ai oportunitatea de a le testa.
Eu, cel putin asa privesc lucrurile.

Nu trebuie sa plătești toate cutiile la înregistrarea abonamentului, banii ți se retrag lunar din cont, iar ulterior prinești beauty box-ul. Prima cutie am primit-o în luna Decembrie.

Recunosc ca am fost mega nerăbdătoare și am fost usor dezamăgită la început. M-am așteptat la ceva mai shiny, sparkly așa de Crăciun. În schimb au fost foarte multe produse de skincare, care sincer îmi plac, și o să ți le prezint pe rând.

Voi începe cu produsul meu preferat, și anume crema de mâini de la Polaar. Aceasta este super hidratantă, este cu o textură puțin mai densă și ușor grasă aș spune, dar hidratează foarte bine mâinile. I love it.

Al doilea produs preferat este crema de față hidatantă Figs and Rouge. Este o bază foarte bună pentru machiaj, am testat-o câteva zile și este amazing. Machaijul îmi rezistă impecabil de dimineața până seara.

Al treilea produs din cele preferate este scrub-ul de la SUKI. Este de fapt un Exfoliate Foaming Cleanser. Mi se pare că face o treabă super bună și are un miros delicios de lămâie. Yamy.

Următoarele produse din beauty box, sunt OK-ish dar nu m-au impresionat neapărat și anume: Serumul Anti Aging de la Gatineau, Bath Bomb-ul în ediție limitată de la Bubblet și rujul mat de la MDMFlow,care are o textură și o rezistență faină însă nuanța nu este una foarte potrivită mie.

Prețul aproximativ al produselor din cutie este de 240 de lei, iar pe mine m-a costat aproximaiv 90 de lei. Eu zic că este un deal foarte bun, având în vedere că majoritatea produselor chiar îmi plac. Sunt curioasă cum o să fie și cutiile următoare. Am momentan un abonament pe 6 luni, pe parcurs mă voi decide dacă o să îl prelungesc sau nu.

Știi dacă sunt și alte astfel de cutii/abonamente care să distribuie în România și care să aibă mai multe produse de makeup, de preferabil?
Please let me know.

Sper că găsești acest articol useful. Dacă ți-a plăcut pot reveni cu astfel de articole la fiecare cutie în parte, un fel de first impressions. Ce spui?

Să ai o seară frumoasă.
Love,
Adela.

One Comment

  • teamsuki

    thanks SO much for your lovely review! it makes us all so happy our fan fave exfoliate foaming cleanser is also one of yours 🙂
    we strongly encourage folks to watch Suki’s how-to vids for proper application & absorption! click bit.ly/1mDQLzC or
    youtube.com/sukiskincare! enjoy & know your beauty! xoxo – teamsuki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.