Beauty

Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C

Hello, astăzi îți povestesc puțin despre aceste fiole cu acid hialuronic de la Gerovital pe care le-am primit în cadrul evenimentului BBM. Recunosc că până acum nu am folosit astfel de produs pentru ten și am fost chiar curioasă.

„Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal și Vitamina C, ingrediente cu efecte de hidratare, antirid, antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.”

Este un tratament de 5 zile, doar că eu l-am cam dublat. Nu cred că era neapărat indicat să procedez așa însă, mi se părea că este foarte mult produs ca să îl aplic o singură dată pe față, gât, decolteu așa că am împărțit fiolele în două părți aproximativ egale, jumătate o foloseam dimineața, iar cealaltă jumătate o foloseam seara.

Dimineata după aplicare pielea mea era foarte fină, ca de bebeluș gata pentru machiaj, iar aspectul ridurilor fine de expresie era ușor diminuat. Dimineața când mă trezeam, aspectul pielii era unul luminos, sănătos.

„Aceste fiole conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni. Conferă luminozitate și uniformizare aspectului tenului.”

„Acidul Hialuronic pur contribuie la creșterea cantității de apă legată la nivelul stratului cornos şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
Lipozomii cu Acid Hialuronic se absorb în piele și asigură hidratarea la nivelul dermului.
Vitamina C este un antioxidant puternic ce actionează sinergic cu complexul de acid hialuronic pudră și lipozomal, având efect de stimulare a sintezei fibrelor de colagen și elastină.”

Prețul este de 31,24 lei, șe găsești pe site-ul Farmec sau în magazinele și standurile din țară.

Recunosc că pe mine m-au impresionat aceste produse și chiar intenționez să îmi cumpăr un nou set de fiole, dar de data aceasta aș încerca o concentrație mai mare de acid, de 5%. Sunt curioasă ce efect vor avea asupra tenului meu.

Probabil te gândești că la 25 de ani nu am nevoie de un astfel de tratament, dar prefer să previn decât să tratez, nu e niciodată prea devreme să am grijă de tenul meu.

Ai încercat filoele de la Farmec? Care ți se potrivesc?
Știai că au filoe cu concentrație și mai mare de acid?

Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.