Reviews

Pro Longwear – MAC

Bună draga mea, cred că nu sunt singura care își doreșe un ten impecabil de dimineața până seara mai ales acum de Sărbători, când avem de colindat pe la rude sau prieteni, nu-i așa?

Nu am testat eu foarte multe fonduri de ten scumpe care promit o super-rezistență dar, pe tenul meu două dintre cele mai des întâlnite (Ultra HD de la Makeup For Ever și Double Wear de la Estee Lauder) nu se așează prea bine așa că am ajuns la un al treilea.
P.S. Nu spun ca aceste produse nu sunt bune doar, ca nu mi se potrivesc.

Așa că stăzi îți povestesc despre un fond de ten tare drag mie, pe care mi l-am dorit de foarte mult timp iar, acum câteva luni mi l-am achiziționat; este vorba despre celebrul Pro Longwear de la MAC.

Acesta este cel mai rezistent fond de ten dintre toate cele pe care le-am încercat eu pana acum.
I am in love!
Cel mai mult l-am testat de dimineața de la 6 până noaptea la 11-12; a rezistat aproximativ 18 ore, pretty awesome nu crezi? Deși ei promit o rezistență doar de 15 ore, pe tenul meu a rezisat mult mai mult. Menționez că eu am un ten mixt cu tendință de uscare.

Puterea de acoperire este una medie spre mare, dacă dorești o acoperire foarte, foarte mare îți recomand să îți dai un al doilea strat de fond de ten, după oxidarea primului strat.

Poți vedea în pozele de mai jos puterea de acoperire. Eu folosesc un singur strat și consider că este absolut suficient.
Acest lucru depinde bineînțeles de tenul fiecăruia și de ceea ce dorește să obțină ca și acoperire finală.

Cantitatea este de 30 de ml iar, termenul de valabilitate este de 24 de luni de la deschidere.

 

Acest fond de ten este disponibil în 24 de nunațe, îl poți găsi pe site-ul lor aici, sau în magazinele MAC din țară; în Cluj îl găsești la Iulius Mall. Prețul este de 150 de lei, dar din punctul meu de vedere, merită fiecare bănuț; să nu mai zic că este foarte spornic mie îmi sunt suficiente 2-3 pompițe pentru uniformizarea tenului.

Ai încercat acest produs pentru ten? Cum ți se pare? Aștept părerea ta în căsuța de comentarii de mai jos.

Îți doresc Sărbători liniștite și un Crăciun fericit.
Adela.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.