Events

Beauty Bloggers Meeting 6 ~ Cluj

 Acum două săptămâni am participat cu mare drag la a șasea ediție a Întâlnirii Bloggerilor din Cluj-Napoca. Este a treia oara când iau parte la un astfel de eveniment, primul fiind în noiembrie 2016 despre care ți-am povestit aici și Summer Party-ul din iunie despre care am scris aici.

De fiecare dată particip cu emoție dar și cu extaz la evenimentele organizate de fete. Îmi place când ne întâlim, povestim și împărtășim experiențe.

Acel moment când vezi că sunt oameni care au aceleași pasiuni și idealuri ca și tine, este priceless. Să stai într-o încăpere cu alte 30 de persoane și nimeni să nu te privească într-un mod dubios dacă faci poze la orice îți iese în cale sau că „vorbești cu telefonul” :)) este de vis, sper din suflet că știi la ce mă refer.

Am început ca de obicei prin a ne prezenta fiecare, am cunoscut fete și idealuri noi, iar apoi a urmat discursul lui Cristian China de la Kooperitva 2.0. Ne-a dat câteva sfaturi care vizează un subiect foarte interesat, dar ușor controversat și anume: autenticitate în blogging. Am prins multe idei faine de la acest om, care are o experiență de aproximativ 10 ani în blogging.

BBMCLUJ 6 este o conferință de blogging destinată bloggerilor de beauty, fashion și lifestyle din Cluj-Napoca.

Organizată de: Anca PopCleopatra ComanJulia Hasch, Gabriela Popescu

Co – Organizator : Farmec

Multumim sponsorilor pentru bunătățuri, fără ei evenimentul nu ar fi fost posibil:

Cupio, Zebra Catering, Tesori d’Oriente, Avon, Himalaya Herbal, B.U.,  Le Petit Olivier, Aqua Carpatica,  Family CARE, Melkior, Yves Rocher, Designs by K, ELF, Editura Publica, Solaris, Good Taste, Bautura-Online, Bioderma, Casa Vaida, A’list Magazine, The Woman, Life Box, Arome, Wash & Go RomaniaL’Oreal, NYX, Comori marocane, FlorissimaKooperativa 2.0.

 

Foto credit : Bianca Matei

Video : Simi Lisnic, Exe Vision Visual Media

Mulțumesc gagici pentru invitație și abia aștept să ne vedem la următorul eveniment!

P.S. Am furat video-ul de pe canalul de youtube al Cleopatrei.

https://www.youtube.com/watch?v=YWxBxiKQmvI&t=13s

Stai pe aproape, urmează câteva cncursuri foarte faine cu o parte din bunătățurile primite la BBM dar, până atunci te aștept să te înscri la acest concurs de pe instagram, mai e valabil până mâine la ora 12.

Te pup si iți doresc un weekend fain în continuare!
Adela.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.