Events

Mattix – Matte Liquid Lipcolor by Cupio

Deși au trecut trecut două săptămâni de la evenimentul Cupio din Cluj, event în care au fost lansate rujurile mate din gama Mattix, abia acum m-am mobilizat să îți scriu despre cum s-a desfășurat evenimentul și bineînțeles despre produsele lansate.

Cred că nu mai este un secret faptul că brandul Cupio are o gamă foarte largă și calitativă de produse pentru unghii, nu-i așa? Cu siguranță s-au făcut remarcați pe piață cu produsele pentru manichiură, iar acum doresc să se extindă și pe partea de machiaj, iar eu în calitate de Makeup Artist și Beauty Blogger nu pot decât să mă bucur.
Acum două săptămâni s-au lansat rujurile mate din gama Mattix, fiind disponibile în 10 nuanțe după cum se poate observa și în poza din stânga: Better than Chocolate, Little Black Dress, Bad Hair Day, Survive Monday, SOS Need Lipstick, Naughty is Nice, Bright Sand, Girls Night Out, Famous in Red și Hot Gossip. Nuanțele sunt moderne, de la nude-uri Must-Have, pana la roșu pasional, roz jucăus și maroniu în tendințe.

Aceste rujuri ne promit o textură ultra catifelată cu care învăluie buzele! Foarte pigmentat și cu textura lejeră, Mattix dă buzelor un aspect mat care rezistă mai multe ore. Formula cremoasă asigură purtarea lui foarte lejeră si, datorită ei, nu usucă buzele, deși este un ruj lichid mat.

Nuanțele pe care le-am primit eu sunt Bad Hair Day, cel roșu corai și SOS Need Lipstick care este un maro roșiatic, puteți vedea swatchurile mai jos. Acestea sunt rjuri destul de rezistente după parerea mea, care într-adevăr au o textură foarte foarte fină și nu îți simți deloc buzele încărcate. Este foarte important să folosești și o bază pentru ruj (creion contur pe toată suprafața buzelor), care îl va face mult mai rezistent.

În goodie bag am primit și un burețel pentru fondul de ten și un pigment care m-a fascinat!

Pigmenții Cupio sunt geniali din ceea ce am vazut la eveniment, dar după ce îmi voi achiziționa câțiva și voi avea mai mulți, voi reveni cu un articol pe blog cu siguranță! Momentan am nuanța Orange Yelow, și este superbă (swatch mai jos).

Ai incercat aceste rujuri de la Cupio?

Care dintre nuanțele din gama Mattix îți face cu ochiul?

Love,
Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.