Beauty

I Love Kiehl’s

 Hello dear, cred că te-am înnebunit cu poze/articole despre aceste produse, dar să știi că Kiehl’s este un brand de care m-am îndrăgostit iremediabil de la prima testare. Îți garantez că merită să treci pe la un magazin deoarece este aproape imposibil să nu îți găsești cel puțin un produs care să ți se potrivească.

Nu știam aproape nimic de acesta până mai când s-a deschis magazin în Iulius Mall, experiență despre care am scris în acest articol, decât ceea ce îmi povestise Roxana de la Beauty and the Cat, who is a skincare addict/obsessed and she knows everything.
De asemenea ți-am mai povestit despre câteva produse favorite de la Kiehl’s în acest aricol, dar astăzi îți spun câteva cuvinte despre experiența mea per total cu acest brand, care sper eu, te va face să le calci pragul magzinului.

Scurt istoric: Kiehl’s a fost fondat în 1851 sub forma unei farmacii tradiționale în cartierul East Village din New York pe Third Avenue, unde chiar și astăzi se află un magazin, fiind și cel mai reprezentativ.
Produsele lor sunt rezultatul unei bogte și înelungate experiențe în cosmetică, farmacologie, botanică și medicină, transmisă din generație în generație. Cei 166 de ani de experiență și cercetare se simt în mod direct în calitatea produselor.

La prima vizită în magzin ți se va face o consultație pentru identificarea tipului de ten și nivelului de hidratare. Aceste caracteristici ale tenului sunt cele în funcție de care îți sunt recomandate produsele. De asemenea este un chestionar în care trebuie să identifici ceea ce îți dorești de la produsele Kiehl’s.

Ghidul de îngrijire a pielii este împărțit în două categorii, le-aș spune eu, și din fiecare dintre acestea două, ți se recomadă produsle specifice tipului tău de ten și nivelului de hidratare.

Tenul meu este mixt cu tendință de uscare, iar nivelul de hidratare este de 24%. În funcție de aceste două caracteristici și de ceea ce am bifat eu în chestionarul menționat mai sus, mi s-au recomandat produsele de mai jos.

Soluțiile esențiale de îngrijire a pielii primite sunt:
Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash, care este ex-tra-or-di-na-ră! Am folosit mostra primită care mi-a curățat foarte foarte bine tenul, menționez că aveam un fond de ten rezistent la tarnsfer.
Ultra Facial Toner, acesta are rolul de a curăța în profunzime tenul și de a-l pregăti pentru hidratare. Sincer, până acum eu nu am folosit toner, shame on me, dar acesta m-a convins că ar fi timpul.
Ultra Facial Cream, este preferata mea. Este o cremă foarte hidratantă și constituie o bază foarte bună pentru machiaj. Am folosit deja o cremă întreagă, iar săptămâna trecută mi-am achiziționat Ultra Facial Cream cu SPF 30, despre care o să vă spun mai multe într-un articol viior.

Soluțiile anti-îmbătrânire recomndate su fost:
Dermatologist Solutions, Precision Lifting & Pore-Tightening Concentrate, care promite să diminueze porii și să redea fermitatea tenului.
Avocdo Eye Cream, este crema care oferă un aspect de fermitate și de întinerire pielii de sub ochi.
Acese două produse sunt de asemenea pe lista mea, mi-au stârnit interesul și sunt tare curioasă de efectul lor pe un termen mai îndelungat de utilizare.

Am primit spre testare mostrele de mai jos. Într-adevăr ai nevoie de mai mult timp pentru a-ți da seama în ce măsură și cum acționează un produs pe tenul tău, dar este un început bun, pentru a testa textura, mirosul și alte caracteristici. Pe mine cel puțin mă ajută, cred că și pe tine.

Eu abia aștept să testez și mai multe produse și să vă împărtășesc mai multe despre acest brand.

Care sunt produsele tale preferate de la Kiehl’s?

Te pup și te îmbrățișez!
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.