Reviews

The Balm Goodies

Hello, astăzi vă povestesc despre două produse tare dragi mie de la The Balm.
Recunosc că sunt singurele produse de la acest brand pe care le am până în momentul de față, dar îmi plac extraordinar de mult.
Mulțumesc Cristina!

Este vorba despre aceste două minunății, paleta The Nude’tude și de faimosul iluminator Mary Lou Manizer. A fost dragoste la prima vedere, atât pentru paletă, cât și pentru iluminator.

Paleta este puțin messy, o am din august și m-am folosit de ea destul de mult si bineînțeles că am scăpat-o și pe jos, dar norocul meu e că s-a spart doar o culoare, Serious.
Te rog să îmi spui că nu sunt singura persoană atât de clumsy. Dar să lăsăm asta de-o parte și să îți povestesc puțin despre produse, nu?

O să încep cu Mary Lou Manizer, acesta este acel iluminator pe care trebuie neapărat să îl ai în trusă.
Pe lângă faptul că este foarte accesibil este și genial, eu m-am îndrăgostit de el. De când îl am, doar pe acesta îl folosesc.
Îți oferă un glow cald, cu irizații ușor aurii, perfecte atât pentru iarnă cât și pentru vară. Este foarte pigmentat, e nevoie de foarte puțin produs pentru un glow superb. Are un gramaj de 8,5g și un termen de valabilitate de 12 luni de la deschidere.

Paleta The Nude’tude este foarte faină. Are culori cu ajutorul cărora poți crea orice tip de machiaj din punctul meu de vedere. Este o paletă basic, dar in a good way, este acea paleta care te scoate din încurcătură când ai un spațiu limitat în bagaj și este un must să ai farduri care să te ajute să creezi mai multe tipuri de machiaje.
Sunt vreo 2 culori care sunt mai prăfoase și cu care trebuie să fiu mai grijulie, dar nu este o problemă, sunt oricum foarte pigmentate și fac o treabă genială.

Paleta are 12 culori, 6 perlate, 2 sidefate și 4 mate; fiecare are o cantitate de aproximativ 0,9g și un termen de valabilitate de 12 luni de la deschidere.

Până nu am făcut swatch-urile nu am observat că toate denumirile nuanțelor încep cu litera S. Acest lucru mi-a dat temă de casă, și am cercetat puțin, și am descoperit că paletele de la The Balm, urmează acest tipar. Cool, nu crezi?

În realitate culorile sunt mai intense și mai frumoase decât par în swatch-urile de mai jos, vă garantez.

Machiajul de mai jos este unul dintre preferatele mele din ultima vreme. Culoarea vedetă a acestuia a fost un burgundy, o culoare seducătoare precum și îi spune și numele, Sexy. Am creat umbre cu ajutorul culorii Sultry, pentru iluminate în colțul intern și sub sprânceană am folosit Sassy și Snobby. Pentru accentuare în colțul extern atât pe pleoapa superioară cât și pe cea inferioară, am folosit Serious și Sleek.

Mie îmi place foarte mult ce a ieșit, un smokey eyes finuț și cald, în nuanțe de toamă.

Can you see that glow? Da, Mary Lou este genial, highlighterul este on f-ing point!

Produsele de la The Balm, le puteți găsi în Marionnaud, Douglas și pe site-ul oficial the Balm

Care sunt produsele tale favorite de la The Balm?
Aștept răspunsul tău în căsuța de comentarii de mai jos.

Te pup și își doresc un o seară liniștiă.
Adela.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.