Reviews

Instant Anti Age Concealer

Toată blogosfera din State a vorbit despre acest concealer muuuult timp. După ceva vreme a ajuns și la noi, prin aprilie-mai nu mai știu exact. Vă dați seama că a fost neapărat să îmi iau unul, să văd și eu de ce îl laudă toată lumea.

Zis și făcut, am mers într-un magazin DM (pentru că e cel mai aproape de mine, dar îl găsiți la orice stand Maybelline) și mi-am achiziționat celebrul concealer Instant Anti-Age, The Eraser Eye, în nuanța Light, aceasta mi se pare că se potrivește bine tenului meu, și este foarte versatilă.
Puteți vedea și în swatch-urile de mai jos cât de frumos arată, și ce pigmentat este.
Consistența este una foarte cremoasă și fină, plăcută la atingere.

 

Vă zic că am ramas impresionată de acest concealer, anti-cearcăn sau cum vreți să îi spuneți. Arată atât de bine pe față, luminează zona de sub ochi fără să o încarce. Eu fixez acest produs cremos cu o pudră translucidă și îmi rezistă toată ziua fără să se adune în liniile fine de sub ochi.

Un tubuleț are o cantitate de 6,8 ml și un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere.
Un aspect care este atât unul pozitiv precum și mai puțin pozitiv este modul de aplicare, și anume acel burețel. Pentru uz personal mi se pare foare ok, se simte bine pe piele, deși trebuie oricum să revin cu burețelul cu care am aplicat fondul de ten pentru a estompa și uniformiza.
Dar dacă îmi doresc să folosesc acest concealer și pe cliente (și clar că îmi doresc pentru că este super bun) e mai greu să „colctez” produs din acel burețel cu spatula, pentru a fi igienic.
Un al treilea aspect care îmi place foarte, foare mult este modalitatea de a scoate produs din tubuleț, aceasta se face prin presiune, astfel nu se pierde absolut deloc din conealer.

Acest produs genial îl găsiți disponibil în 3 nuanțe: Brightener, Light și Nude. Dacă vi-l doriți, eu vi-l recomand din toata inima și cu toată încrederea, este prea fain ca să nu îl încercați,  îl găsiți la toate standurile Maybelline, costă în jur de 40 de lei.

Zilele trecute am primit încă un tubuleț de la cei de la Maybelline, și vreau să le mulțumesc pentru că îmi trimit noutați pentru testare. Acesta chiar este preferatul meu și nu cred că o să renunț la el prea repede.

Ați încerca acest concealer? Cum vi se pare? Aștept părerile voastre în căsuța cu comentarii.

Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.