Reviews

NYX Total Control Foundation

„Fond de ten lichid cu acoperire personalizată, în funcție de numărul de picături folosite. Pentru o acoperire mininimă ai nvoie de câteva picături, pentru o acoperire maximă, dublează cantitatea cu ajutorul pipetei incluse. Textura produsului este una fină, iar finisajul oferit este unul mat.”
Aceasta este descrierea produsului pe pagina celor de la Make-up Shop.

Da, sunt de acord cu personalizarea nivelului de acoperire pe care acest fond de ten îl oferă, este punctul lui forte din perspectiva mea, pe lângă faptul că este foarte fluid și nu te alegi cu acel efect de mască dacă dorești o acoperire mai mare.

Ceea ce nu se aplică, sau nu funcționează în cazul meu cel puțin, este povestea finish-ul mat. Deși eu am un ten mixt și am folosit și o bază corespunzătoare pentru matifiere, nu a funcționat. Să nu vă povestesc cum îmi arăta tenul când am folosit doar serum-ul concentrat de zi de la Kiehl’s și Ultra Facial Cream. Străluceam ca un glob de cristal dupa 15 minute chiar dacă am folosit și pudră pentru matifiere.

Am primit aceste două fonduri de ten și pesnula, în cadrul evenimentului Beauty Bloggers Meeting Summer Party, despre care v-am povestit în acest articol, care a avut loc la începutul lunii iunie.

Nu vreau să renunț încă la ele, îmi place modul în care se aplică și faptul că sunt foarte fluide. Dacă știți vreo combinație de produse pe care să le folosesc ca să nu îmi lucească tenul după 15 minute, please let me know.

Într-adevar mi se pare că fac o treabă excelentă dacă le folosesc ca și color adjusting drops, la alte fonduri de ten mai închise sau mai deschise. Fiind foarte pigmentate și fluide ajută la ajustarea fondului de ten fără a crea probleme. Thumbs up to that, dar nu pentru asta au fost create.

Eu am două nuanțe Vanilla și Caramel pe care le pot combina cu alte fonduri de ten indiferent de sezonul în care ne aflăm, și de cât de bronzată sunt, sau nu.

Termenul de valabilitate al acestor fonduri de ten este de 24 de luni de la deschidere și au o cantitate de 13 ml.
Recipientul este din sticlă și vine cu o pipetă, după cum am menționat mai sus, pentru o dozare mai eficientă a produsului.

Pensula pentru fond de ten, numărul 22 îmi place la nebunie, este genială. Ea este o pensulă din peri sintetici, fini, perfectă pentru aplicarea produselor cremoase.

Eu abia aștept să se deschidă magazin NYX la Cluj, nu sunt hateriță, dar cu fondurile acestea de ten chiar nu mă înțeleg.

Care este părerea voastră despre ele? Le-ați încercat?

Dacă știți ceva primer care le face să arate bine all day long, să îmi spuneți și mie. Please.

Produsele le găsiți în magazinele NYX din țară, sau pe Make-up Shop Pensula și Fond de ten.

Să aveți un weekend minunat,
Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.