Reviews

Insta Brows

Cred că nu mai e un secret pentru nimeni faptul că sprâncenele joacă cel mai important rol atunci cand vine vorba de machiaj și de fața noastră în general. Am dreptate, nu-i așa? De asemenea mai știm că nu toate am fost înzestrate cu sprâncene frumoase, dar nu e problemă, de aceea au fost scoase pe piață produse care ajută la stilizatul acestora. Lucky us, right girls?

Eu, personal am niste sprâncene oribile, subțiri, asimetrice și crețe, ce să zic, tot ce nu vrei la sprâncenele tale. Am învățat în timp să le stilizez, cât de cât ca să nu mai arate atât de oribil, iar azi vreau să vă povestesc puțin de produsele de sprâncene pe care le-am descoperit relativ recent.

Cred că toată lumea a auzit despre rujurile lichide mate de la Boys’N’Berries, nu-i așa? Eu sunt convinsă ca da, și stiți că sunt rezistente, pigmentate și foarte bune la raportul preț-calitate. Bun, mă bucur că suntem de accord. Eu sincer nu am niciun ruj de la ei, am testat doar de la o prietenă si am fost foarte multumită dar încă nu mi-am cumpărat niciunul. În schimb am altceva de la acest brand, si anume Gelurile Cremă pentru sprâncene.

Cei de la Makeup Shop ne zic asa:

„Redefinește-ți forma sprâncenelor cu acest gel-cremă, cu o textură intens pigmentată. Definește și conturează, oferind o fixare puternică pe parcursul întregii zile. Este incredibil de rezistent la apă și la transfer, iar demachierea lui este indicată să se realizeze cu un produs pe bază de ulei.”

Să vă zic și părerea mea.

Gelurile cremă de la Boys’N’Berries au o rezistență foarte bună peste zi. Le testez deja de mai bine de o lună si sunt foarte mulțumită de ceea ce fac. Inițial mi-am cumparat doar două nunațe, cea mai deschisă, și una medie, potrivită șatenelor.  Am fost foarte mulțumită de acestea așa că ulterior mi-am achiziționat si celelalte două nuanțe disponibile. Cu siguranță acum urmează rujurile.

Îmi plac mult gelurile deoarece sunt foarte pigmentate și ușor de lucrat cu ele, deși se usucă destul de repede  așa că trebuie să ai o mână mai rapidă sau să îți pui treptat câte puțin din recipient.

Ambalajul este unul foarte friendly, el fiind dintr-un plastic moale din care poți doza foarte bine cantitatea de produs necesară.

Termenul de valabilitate al gelurilor cremă este de 6 luni de la deschidere, dar ele având o cantitate de 7,5 ml, cu siguranță nu le voi termina înainte să expire.

Produsele de la Boys’N’Berries le găsiți pe Makeup-Shop la prețuri foarte avantajoase aș zice eu, mai puțin de 30 de lei.

Mai jos puteți vedea și swatch-urile pe care le-am făcut, nuanțele sunt puțin mai intense decât se văd în poza mea wannabe artistică.

Voi ați folosit aceste produse de la Boys’N’Berries? Cum vi se par?

Aștept părerile voastre în căsuța de comentarii de mai jos.

P.S. Don’t forget to keep your eyebrows on fleek!

Love,
Adela

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.