Beauty

Vara asta fii Fresh! #VaraGerovital

Acum două săptămâni am primit un pachețel tare drăguț de la Gerovital. Acesta conținea patru produse de skincare și ceea ce m-a surprins pe mine, o boxă mișto pentru baie la care btw, se aude foarte fain.

I’m in love!

De asemenea să nu uităm de produsele de skincare, este vorba de un gel de duș exfoliant, un gel de duș cremă, o cremă de corp sub duș și un deodorant. Acestea au un miros foarte plăcut fresh, perfecte pentru zilele toride de vară.

Cei de la Gerovital ne spun următoarele:

Specialiștii susțin că secretul unei zile productive constă în doza de energie cu care ne începem orice activitate.

Starea de prospețime și revigorare este asigurată de extractele naturale din componența noilor soluții apreciate nu doar pentru efectele benefice la nivelul pielii, ci și pentru aromele lor plăcute și unice.

Atenți ca întotdeauna la ritualurile consumatorilor, specialiștii Gerovital au creat două noi game de geluri de duș și deodorante  pentru a se asigura că ne vom începe fiecare zi cu energie și o dispoziție bună.

Haideți să vă zic câte ceva despre fiecare produs.

Full of Fun

Răsfață-ți pielea cu gelul de duș exfoliant îmbogățit cu extract de rodie. Vei descoperi senzația plăcută a unui exfoliant delicat cu particule provenite din roci vulcanice, 100% naturale.

Îmi place foarte mult mirosul de rodie al acestui gel de duș, mi se pare ideal pentru o dimineață fresh. Mi-aș fi dorit însă să aibă mai multe particule din roci vulcanice, pentru o exfoliere ușor mai agresivă să-i zic așa.
Oricum având în vedere că îmi place foarte mult mirosul, acesta cu siguranță nu va rămâne nefolosit.

Full of Love

Gelul de duș cremă cu parfum de bujor îți îvăluie simțurile, pielea rămâne răsfățată, catifelată.”

Deși bujorii sunt florile mele preferate, până acum nu am avut niciun produs care să miroase a bujori. Shame on me!
Mirosul este unul fresh deloc dulce, exact așa cum îmi place.
Acest produs este preferatul meu, dintre toate cele patru pe care le-am primit, datorită consistenței, mirosului și bineînțeles ambalajului foarte cute. Cu siguranță va apărea în multe poze pe instagram.

Full of Joy

Crema de corp sub duș îmbogățită cu extract de Vanilie și Unt Sheea îți lasă pielea irezistibil de catifelată. Masată ușor pe pielea umedă, nu face spumă, se absoarbe repede, fără senzația de piele lipicioasă.

Eu ador vanilia, fie că e vară, iarnă sau anotimp de tranziție, nu contează. Odorizant de cameră de vanilie, cremă de vanilie, prăjitură cu vanilie tot ce vrei! Vanilla everything.
Dacă gelurile de duș pe timp de vară, îmi plac cele cu miros fresh, nu voi zice niciodată nu la o cremă cu miros dulce.
Nu am mai folosit până acum o cremă de corp sub duș, sunt foarte curioasă cum funcționează și în ce măsură lasă pielea hidratată. O să vă țin la curent pe instagram după ce o folosesc de mai multe ori.

Deodorant Fresh


Formularea unică cu pudră de origine naturală de Tapioca oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. Conferă o senzaţie confortabilă, de piele catifelată și un parfum delicat cu prospețime naturală. Nota de parfumare: Best Flower produsă de Casa de parfumuri Drom.”

Pe lângă mirosul foarte plăcut al acestui deodorant anti-perspirant mi se pare că e foarte eficient. În ultimii ani eu am folosit deodorant doar de la un singur brand, pentru că mi se părea că doar acela funcționează în cazul meu. În cazul acestuia am fost puțin sceptică, pentru că am mai folosit un deodorant de la Gerovital care nu m-a dat pe spate. Pe acesta însă îl folosesc de două zile de când l-am primit și mi se pare că chiar face o treabă bună. I am impressed. Oricum o să mai revin poate cu feedback pe instagram dacă o să îl recumpăr. But so  far so good.

Produsele de mai sus le puteți găsi în toate magazinele Farmec, în unele Supermakreturi precum și în farmaciile partenere. Vă las și link-uri de redirecționare către produsele din magazinul online Farmec în cazul în care vreți să le comandați.

Gel de duș exfoliant aici, la doar 8.75 ron.

Gel de duș cremă pe site-ul oficial la 8.75 ron.

Cremă de corp sub duș pe site-ul oficial la 11.75 ron.

Deodorant Fresh pe site-ul oficial, la 9.37 ron.

Zilele Toride nu mai sunt o provocare cu noile geluri d e duș și deodorante Gerovital, ci doar alegerea playlist-ului pentru o vară cât mai fresh!

Nu pot decât să zic că acest pachețel a venit exact în momentul potrivit, având în vedere căldura de afară, voi face față cu brio zilelor caniculare.

Voi ați încercat aceste produse?

P.S. Nu-i așa că aceste recipiente de gel de duș sunt cele mai instagramable? Eu zic că da!

Vă doresc o vară (sau cât a mai rămas din ea) minunată!

Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.