Make-up

Favourites lately

Hello chicas, cred că a trecut o veșnicie de când am scris ultimul articol de acest gen. Dacă înainte reușeam să mă mobilizez să scriu un articol cu preferate în fiecare lună, cam de o jumătate de an nu cred că am mai scris niciunul. Nu am mai făcut asta nu pentru că nu am mai avut produse preferate, dimpotrivă, am acumulat destule într-o jumătate de an. Nu știu, pur și simplu nu am mai avut inspirație pentru astfel de articole.
Gata cu scuzele, cine știe poate de acum înainte voi scrie mai des despre produse preferate, poate nu chiar lunar, dar mai des.

Voi începe cu produsele preferate de skincare de la Kiehl’s cu care v-am înnebnit pe social media și pe blog în acest articol.  Da, sunt cele mai bune produse pentru îngrijirea tenului din ceea ce am folosit eu până acum. Le folosesc din luna mai, iar aspectul tenului meu s-a îmbunătățit vizibil. Recunosc că înainte de a descoperi aceste produse nici nu prea aveam eu mare grijă de tenul meu, din păcate. Dar mă bucur că mi-a venit mintea la cap. Better late than never.
Serumurile concentrate de zi și de noapte alături de crema hidratantă au grijă de tenul meu. Nu vă zic mai multe aici, vă invit să citiți articolul de mai sus pentru mai multe detalii.
Produsele le puteți găsi în magazinele Kiehl’s din țară.

În ceea ce privește produsele pentru uniformizarea tenului, acestea de la Maybelline au fost vedetele sezonului.
Nu știu de ce am ignorat până acum acest fond de ten. Poate din cazua prețului? Nu știu, cert e că pe tenul meu rezistă foarte bine, și are o acoperire medie spre mare. Ei spun că este potrivit pentru toate tipurile de ten, mie îmi rezistă la fel de bine în zona T, unde tenul meu are o tendință rebelă de îngrășare, precum și pe restul feței. Îmi place foarte mult, cu siguranță îl voi recumpăra după ce mi se termină. Momentan am două nuanțe, 03 – Light sand Beige și 24 – Golden Beige. Cu siguranță la iarnă o să am nevoie de nuanțe mai deschise, dar până atunci thumbs up for Affinitone.
Un recipient de fond de ten are o cantitate de 30 de ml, și o perioadă de valabilitate de 12 luni de la deschidere. Eu zic că e un deal foarte bun, oricum pe mine nu mă ține mai mult de 12 luni un fond de ten, cu siguranță.
Al doilea produs pentru uniformizarea tenului de care sunt foarte impresionată este The Eraser Eye tot de la Maybelline. Acest concealer l-am văzut peste tot pe internet și abia am așteptat să apară și la noi, are o acoperire medie, perfectă încât să nu încarce zona de sub ochi, dar totuși să ascundă cearcănele. Eu am nuanța Light, dar sincer nu e chiar atât de deschisă precum am crezut. La iarnă cu siguranță voi avea nevoie de o nuanță mult mai deschisă. Tubulețul are o cantitate de 6,8 ml și o perioadă de valabilitate de 6 luni de la deschidere.
Aceste produse le puteți cumpăra din magazinele DM sau din Hipermarketuri.

Pentru cine nu știa, în ceea ce privește culoarea buzelor, clasica mea obsesie este reprezentată de buzele roșii. Cel puțin o dată pe săptămână trebuie să port ruj rosu, altfel nu sunt eu.
Am avut o perioadă în care purtam Lip Stain-ul de la Sephora în nuanța 01, apoi rujul mat de la Aura, nuanța 605 Checkmatte, apoi am purtat un roșu corai de la Elf, nuanța Velvet Rope și lista poate continua.
Acum însă am alte obsesii după cum puteți vedea în pozele de  mai jos. Este vorba despre rujul de la MAC Retro MatteRuby Woo și la polul opus Vivid Hot Lacquer de la Maybelline în nuanța 72 Classic. Zic la polul opus deoarece unul are un finish mat, foarte mat iar celalat finish lucios. Puteți vedea swatch-urile în poza de mai jos.
Să nu uităm de hidratarea buzelor, momentan folosesc lip balm-ul de la Kiehl’s cu aromă de mango, e delicios.
Rujul de la MAC și balsamul de buze de la Kiehl’s le puteți găsi în magazinele lor din Iulius Mall iar Rujul de la Maybelline în magazinele DM sau în Hipermarketuri.

Și pentru ochi am 2 produse preferate, de care nu mă despart lately, unul pentru sprâncene și unul pentru gene.
Gelul cremă de sprâncene de la Boys’n’Berries în nuanța 03 – Walnut mi se potrivește perfect. Îmi place că rezistă foarte bine pe timpul întregii zile fără să se întindă sau să curgă. Un tubuleț are o cantitate de 7.5 ml și un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere. Îl găsiți pe Makeup Shop.
Mascara The Collosal Big Shot de la Maybelline este genial. L-am primit aproximativ acum o lună pentru testare și în folosesc în fiecare zi ever since. Sincer, încarcă puțin genele dacă nu sunt atentă când îl aplic, dar îmi oferă un volum foarte fain genelor. Deși nu este waterproof, rezistența lui pe timpul zilei este foarte bună. Are o cantitate de 9.5 ml și un termen de valabilitate de 6 luni de la deschidere. Îl găsiți în DM și în Hipermarketuri la raionul meu preferat, cel de cosmetice,

Cartea preferată dintre ultimele citite este O mie nouă sute optzeci și patru de George Orwell. Deși la începutul cărții nu înțelegeam nimic, și am vrut să o abandonez, mi-am spus că I am not a quitter și trebuie să ajung la partea bună a cărții, doar nu degeaba este atât de lăudată.
Nu sunt foarte pricepută la scris recenzii despre cărți așa că vă las acest link unde puteți citi un review care sper eu vă va convinge să o citiți și voi.

Care dintre cele prezentate mai sus se încadrează în categoria voastră de preferate?

Vă doresc un început de săptămâna minunat!

Love,
Adela.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.