Beauty

Hidratarea tenului cu Kiehl’s

Bună, bună gagcici frumoase. Astăzi vreau să vă povestesc puțin despre cum încerc să îmi mențin tenul hidratat, luminos și sănătos de câteva luni încoace. Cred că toată treaba cu skincare-ul a început într-un un mod mai serios după ce s-a deschis magazinul Kiehl’s în Cluj, acum două luni. Despre acest eveniment v-am povestit în acest articol. Da, și înainte aveam grijă de tenul meu, dar nu la fel de mult, și uneori simt că pot și mai mult de atât dar încet, încet învăț să fac mai multe pentru el, baby steps.

M-au fascinat produsele lor iar, de când le folosesc aspectul tenului meu s-a îmbunătățit vizibil. Este mult mai luminos, mai sănătos și mai hidratat.

Dacă nu ați avut ocazia să le testați produsele, eu vă recomad să dați fuguța într-un magazin unde fetele vă vor face o dermoanaliză, după care vă vor oferi mostre gratuite potrivite tipului vostru de ten. Îmi place foarte mult politica lor care îți oferă posibilitatea de a încerca produsle înainte de a le cumpăra.

Voi începe să vă povestesc câte puțin despre pașii pe care eu îi urmez și produsele pe care le folosesc. E forte simplu, veți vedea. Nu sunt multe produse dar cele pe care le-am folosit eu în ultimele două luni, au avut un impact destul de mare și benefic asupra tenului meu, având în vedere și perioada scurtă de timp în care astestea au acționat; circa 2 luni după cum am spus și mai sus.

Voi începe cu măștile; dețin doar două măști de la Kiehl’s, masca pentru hidratare și cea pentru exfoliere.
Procesul meu de îngrijire începe cu masca cu turmeric și semințe de merișoare. O aplic după demachiere, o las să acționeze 10 minute apoi o îndepărtez prin mișcări circulare cu apă călduță. Semințele de merișoare ajută la eliminarea celulelor de piele moartă, exact ca un scrub.
După aceasta, îmi aplic masca cu gălbenele și aloe, pe care o mai las 5 minuțele să acționeze. Și pe aceasta o dau jos tot cu apă călduță, iar rezultatul este o piele hidrată pentru o perioadă de timp.
Aceste măști le aplic seara, o dată pe săptămână, nu mai des pentru că sunt o leneșă. Dar pe cât se poate încerc să îmi mențin acest obicei sănătos pentru tenul meu.

Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask

Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask

Printre cele mai cunoscute produse de la Kiehl’s se află serumul concentrat de noapte, Midnight Recovery. Pe acesta îl folosesc în fiecare seară, după care îmi aplic crema despre care vă voi spune câteva cuvinte mai jos. După acest răsfăț, tenul meu este gata de somn.
Al doilea serum pe care îl ador este cel de zi, Daily Reviving. Are un miros plăcut de citrice care îmi revigoreză tenul în fiecare dimineață. După serum aplic din nou crema mai sus menționată și tenul meu este gata de o nouă zi.
Recunosc că aceste două produse sunt preferatele mele din ceea ce am încercat până acum, dar sunt curioasă să descopăr și altele noi. Deci dacă aveți recomandări, le aștept în căsuța de comentarii.

Midnight Recovery Concentrate

Daily Reviving Concentrate

Crema despre care v-am scris mai sus, Ultra Facial Cream, este foarte hidratantă, poate părea puțin grasă la aplicare, dar odată ce intră în piele senzația și aspectul de ten gras dispare. Vreau să vă spun că fără a folosi altă bază pentru machiaj, fondul de ten îmi rezistă impecabil pe ten toată ziua, bineînțeles că îl și fixez cu pudră; nu sar niciodată peste acest pas deoarece am ten mixt cu tendințe de îngrășare în zona T. După ce îmi termin această cremă, soon, vreau să îmi cumpăr varianta cu SPF 30, sunt curioasă cum e aceea.
Balsamul de buze cu mango este mega delicios, îl mănânc la 5 minute după aplicare. Este și foarte hidratant, il folosesc înainte de ruj, chiar dacă scade rzistența și intensitatea unor rujuri, știu că am buzele hidratate all day long.

Ultra Facial Cream

Lip Balm #1

Pentru toate produsele v-am atașat prețuri orientative și link-uri de redirecționare la fiecare poză, trebuie doar să selectați cantitatea de produs, deoarece prețul diferă în funcție de gramaj, logic, nu? Site-ul oficial este din State, deci prețurile sunt în dolari.

Sper că v-am stârnit curiozitatea, nu ezitați și treceți printr-un magazin Kiehl’s dacă sunteți din Cluj, Iași sau București, vă promit că nu vă va părea rău.

Vă doresc o zi frumoasă și productivă.
Adela

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.