Make-up

Pensule de pe AliExpress

În ultima vreme, până de curând nu mi-am mai comandat de pe AliExpress pensule, ci alte lucrușoare de care am fost mai mult sau mai puțin mulțumită, dar nu despre asta vreau să vă povestesc acum, ci despre pensulele pe care mi le-am cumpărat prin primăvară.

Mi-am cumpărat două seturi, replici după vestitetle Bold Metals de la Real Techniques și Complete Eye Set de la Zoeva. Din păcate nu le-am mai găsit exact pe cele pe care mi le-am cumpărat eu, dar link-urile atașate mai sus sunt asemănătoare și sper să vă fie de folos.

Replici Complete Eye Set de la Zoeva
Acestea cred că sunt cele mai reușite replici pe care mi le-am cumpărat până acum. Sincer vă spun că la cei 7-8 dolari cât au costat nu mă așteptam să fie atât de calitative. M-am îndrăgostit iremediabil de cele de blending, sunt foarte fine, perișorii sunt moi și dispersează frumos și uniform fardul pe pleoapă. Dacă acestea sunt atât de faine, clar vreau să știu cum sunt cele originale. Cred că sunt mi-nu-na-teeeee! Fetelor, norocoaselor care le aveți pe pensulele originale, aștept părerea voastră în căsuța de mai jos.
În acest set sunt și două pensule pe care nu le prea pot folosi pentru ceea ce sunt destinate, adică, cel puțin din setul de pe AliExpress. Este cea de sprâncene, care din punctul meu de vedere este prea groasă și perii sunt prea tari. E ok, o mai folosesc pentru a contura cu fard pleoapa inferioară. A doua pensulă pe care chiar nu o folosesc, este ultima din dreapta, care cred eu că se presupune a fi pentru conturarea ochilor, sau ceva de genul; e prea aspră pentru a lucra la ochi cu ea din păcate.

Concluzia este că își merită toți banii! Le am de prin martie, le spăl și le dezinfectez după utilizare și nu le-au căzut firele de păr, nici nu a devenit aspre.

Îmi pare rău că nu am mai găsit seller-ul de la care mi le-am cumpărat pe acestea, dar sper ca link-ul de mai sus să vă fie de ajutor și să fie la fel de bune. Eu mi le-am comandat și pe acelea săptămâna trecută și abia aștept să îmi ajungă.

Replici la Bold Metals de la Real Techniques
După aceste pensule eram obsedată de foarte multă vreme, arată genial foarte instagramable, sunt o variantă de pensule de lux al brandului Real Techniques. De lux este și prețul, când am văzut că o pensulă costă și 139 de lei, mi-a cam trecut pofta și obsesia. Nu vreau să par arogantă, sau să spun că nu își meriă bănuții, pentru că nu le-am testat și nu știu cum se comportă, însă în momentul de față, eu nu aș investi atâta într-o pensulă.

Să revenim la replicile noastreee. Le-am văzut pe acestea pe AliExpress de multă vreme, dar nu știam ce să fac. Prin ianuarie însă, mi-am făcut o comandă de mai multe chestii printre care am inclus și acest set de pensule. A durat o veșnicie până au ajuns, dar după două luni jumate, le-am primit. Am fost foarte încântată de ele la prima vedere. Din punct de vedere estetic ele arată impecabil. Le lipsește RT-ul imprimat și nu sunt din metal precum cele originale. Mânerul este din plastic, deci clar sunt mai ușoare decât cele autentice.
Din setul de mai jos, eu sincer nu folosesc decât primele pensule, pentru produse prăfoase pentru ten. Ultimele 3 sunt aspre și mi-au cam picat din mâner. Meh.
Preferatele mele sunt primele două care le folosesc pentru setarea fondului de ten cu pudră, și a doua pentru blush. De acestea sunt îndrăgostită, sunt foarte moi și cu perii foarte fini.
Chiar dacă sunt 3 pensule de care nu mă pot folosi deloc din acest set, nu regret că le-am cumpărat, a fost cheap până în 10 dolari și eu cred că merită. Din nou seller-ul de la care mi-am cumpărat eu nu mai are acest set disponibil, dar v-am pus mai sus la începutul articolului unul asemănător, care sper eu să fie cel puțin la fel de bune ca și acestea.

Sper să vă fie de folos acest articol. Mai urmează încă unul cu pensulele mele preferate curând, dar acolo nu le voi mai include și pe acestea din motive lesne de înțeles. În acel articol vă voi povesti despre alte pensule dragi mie și unde le puteți găsi.

P.S. Yeah, I know, I am obsessed. I will never have enough makeup brushes!
P.P.S. Sper că nu v-am plictisit cu acest articol kilometric, și că îl găsiți util.

Aștept să îmi povestiți despre experiențele voastre cu pensulele de pe AliExpress.

Love,
Adela.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.