Events

Despre Beauty Bloggers Meeting #summerparty

Sâmbăta trecută am participat pentru a doua oară la o întâlinre a bloggerilor de beauty din Cluj-Napoca. Încep prin a vă spune că și de data aceasta fetele s-au întrecut pe ele însele în ceea ce privește organizarea acestui eveniment. Începând de la locație, care a fost cea mai faină, până la mâncare, atmosferă și goodie bag, totul a fost foarte drăguț și impecabil pus la punct.

Anca m-a invitat la eveniment în urmă cu vreo trei săptămâni, sau ceva de genul acesta. Vă dați seama că am acceptat fără să ezit. Urma să fie a doua mea experiență la #BBMCluj și nu puteam să o ratez; despre evenimentul din noiembrie 2016, puteți citi aici.

Locația unde a avut loc evenimentul este ETC Studio un studio, așa cum îi spune și numele în care poți găsi mobilier vintage. Eu, m-am îndrăgostit pe loc! Susțineam de mult că m-am născut în anul greșit, și că mi-ar fi plăcut să trăiesc în perioada interbelică, dar aflându-mă în acel loc, m-am convins de acest lucru. Interiorul este atât de frumos, nu vă puteți imagina, eu am rămas speechless când am intrat în casă. Dacă aveți ocazia, vă recomand cu drag să le călcați pragul. Ei se descriu în felul următor: „ETC Studio îmbrățișează ideea de a da un suflu nou obiectelor vintage, coborâte din podul bunicii sau aduse din vestite colțuri ale lumii și de a le continua povestea, prin recondiționarea lor.” Nu are rost să vă mai spun că tot ceea ce se află acolo este cât se poate de bine recondiționat. Dacă sunteți interesați, îi găsiți în Cluj-Napoca pe strada Emil Racoviță, numărul 37.

Bunătățurile de păpat și de băut, începând cu mâncarica rece, dulciurile și nu în ultimul rând limonada, au fost asigurate de Condiment CateringDulciuri cu Suflet, Arome Healthy Bar. Vă promit că au fost cel puțin la fel de delicioase precum arată în pozele de mai jos.

Tot la acest eveniment, am intrat pentru prima dată în contact cu produsele Vaida și pot să vă spun că au niște uleiuri super tari, m-am îndrăgostit de cel de pătrunjel care este super mega aromat. În goodie bag am primit unul de sâmbure de migdale dulci presat la rece, care este ideal pentru hidratarea zonei de sub ochi, care știm că necesită o atenție mai mare.

Cei de la Vintage Scooter Garage ne-au adus două minunății care se încadrau perfect în decor. Eu sunt prea fricoasă pentru a conduce unul, dar am profitat de ele și mi-am făcut câteva poze.

În GIF-ul de mai jos puteți vedea ce beauty goodies drăguțe am primit. Cu o parte dintre ele chiar m-au nimerit, pentru că voiam să mi le achiziționez curând, și anume serum-ul concentrat de zi de la Kiehl’s, picăturile pentru ajustarea nuanței fondului de ten și rujul mov, acestea din urmă fiind de la NYX.

Cu detalii și recenzii despre produse o să revin în articole viitoare.

Nu pot decât să le multumesc atât partenerilor evenimentului, cât și fetelor care au pus la cale totul.

Acest eveniment a fost organizat de:

Anca Pop
Gabriela Popescu
Julia Hasch
Cleopatra Coman

Cu sprijinul partenerilor:

NYX, Kiehl’s, Etc Studio, Vintage Scooter Garage, Condiment Catering, Arome Healthy Bar, Vaida, Florissima, Dulciuri cu Suflet, A list Magazine.

Îi mulțumim și lui Rareș care a avut răbdare cu atâtea femei și care mi-a făcut cea mai faină poză de profil, check it here.

Vă pup și vă doresc un weekend liniștit!

Love,
Adela.

P.S. Ne vedem diseara la Cluj Never Sleeps? Eu și iubitul cu siguranță vom fii acolo.

2 Comments

 • Cleopatra

  Mă bucur din suflet că te-ai simțit bine! Tocmai
  asta a fost conceptul evenimentului, o după-
  amiază de vara, cu limonada și gustări
  delicioasele, intr-o locație superbă, cu povesti și
  râsete! Abia aștept să ne revedem cu drag la
  ediția de toamnă! Te îmbrățișez!
  Cleopatra

  • Adela

   Extraordinar de mult mi-a placut, a fost diferit si foarte frumos gandit si organizat. <3
   Si eu abia astept sa ne revedem. Te imbratisez cu drag >:D< :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.