Reviews

Crema de blurare a ridurilor – Gerovital #Review

„Crema are o formulă revoluționară, cu efect „soft focus” pe suprafața pielii, ce maschează optic ridurile, porii și imperfecțiunile, rezultând un ten neted, catifelat. Îmbunătățește aspectul tenului. Blurează ridurile și imperfecțiunile.”

De pe vremea cand încă făceam cursul de machiaj la Gabriela Popescu, am descoperit această cremă de blurare a ridurilor de la Farmec. Mi s-a părut super tare, lasă pielea foarte smooth, și este ideală pentru persoanele cu porii proeminenți. Pe lângă faptul că lasă pielea foarte fină, machiajul rezistă foarte bine o zi întregă dacă este folosită ca și bază. Aceasta trebuie folosită neapărat doar după ce ați aplicat o cremă hidratantă. Altfel vă va usca foarte tare tenul și nu vreți asta. Cel mai important este să avem o piele sănatoasă, eu am învățat asta destul de târziu.

Crema de blurare a ridurilor de la Gerovital, are un gramaj de 25ml, un termen de valabilitate destul de îndelungat; cea pe care o am eu, are termen de valabilitate până în  2019, aș vrea eu să mă țină atâta. Not happening!

Prețul este de 37.49 de lei și o găsiți în farmacii, în magazinele Farmec și pe site-ul lor aici.

În GIF-ul de mai jos puteț vedea cum arată pielea de pe mâna mea după ce am aplicat crema. Mi se pare o diferență foarte mare, nu credeți?

Din punctul meu de verede, această cremă face ceea ce promite. Pielea mea arată mult mai bine după ce o aplic, machiajul tenului îmi rămâne mat pe tot parcursul zilei, fără să devină lucios, nici măcar in zona T. Good job Farmec & Gerovital, I really like it!

Ceea ce îmi place mai puțin la această cremă este tubul. Trebuie oarecum să apeși și să strângi tubul în același timp pentru a ieși produsul. Eu am renunțat să mă chinui și desfiletez partea superioară și îmi scot așa exact cantitatea de cremă de care am nevoie. Deși mi-ar plăcea ca modalitatea de a-mi scoate crema din recipient să fie mai simplă, acest lucru nu mă va face să nu îl recumpăr. După ce îl termin cu sigurață voi da fuguța la magazinul Gerovital pentru unul nou.

Voi ați folosit această cremă? Daca da, cum vi s-a părut? Aștept comentariile voastre în căsuța de mai jos.

Vă pup și vă doresc o seară frumoasă.

Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.