Reviews

L’OREAL INFALLIBLE 24H MATTE or NOT?

Vă spuneam în acest post de pe instagram că urmează un articol despre aceste două fonduri de ten L’OREAL INFALLIBLE 24H și L’OREAL INFALLIBLE 24H MATTE.

Oh well, din nou am întârziat cu articolul, eu propun să sărim peste partea în care îmi cer scuze, și mai ales peste cea în care vă zic că I am trying to get my s**t together,  să trec direct la treabă! Din cauza programului încărcat de la job din ultima vreme, și a weekend-urilor în care mă împart între trei județe nu prea reușesc să îmi fac timp pentru spațiul meu virtual. Nu îmi place situația, dar scuza mea este că nu nu îmi ajung cele 24 de ore din zi. Dacă știți soluții cu privire la această MARE problemă, please let me know.

Astăzi vreau să vă povestesc puțin despre aceste două fonduri de ten. Eu vă întrebam în post-ul de mai sus, care credeți că este preferatul meu?

O să vă răspund sincer la această întrebare, îmi plac ambele, dar, combinate. Da,cu siguranță o să fie comentarii cu privire la faptul că aceste două fonduri de ten sunt din game diferite, și nu ar trebui combinate, chiar dacă sunt de la același brand. Mie îmi plac într-adevăr și separat, dar, din puncul meu de vedere, și pentru tenul meu, împreună fac echipa perfectă!

 & 

Despre primul v-am mai povestit și în acest articol, vă învit să îl citiți, e doar de bine. Dar între timp am aflat și de L’OREAL INFALLIBLE 24H MATTE, ghiciți de la cine? Da, exact, de la Roxana de la Beauty and the Cat care e tot timpul la curent cu ceea ce are legătură cu produsele de makeup dar mai ales cu cele de beauty. Dacă nu o urmăriți, rău destul, hit that subscribe button ASAP.

Bun, ideea e că cel mat, nu îmi place cum se așează singur pe ten, iar celălalt îmi place cum se așează, dar cu ajutorul celui mat, rezistă mult mai bine. Se completează perfect. După cum am zis și mai sus, fac o echipă perfectă pentru tenul meu.

Fiecare dintre aceste fonduri de ten, au o cantitate de 35ml, și o valabilitate de 12 luni de la deschidere, ceea ce e decent. Aș vrea eu să mă țină un fond de ten 12 luni. Ain’t gonna happen.

Aceste fonduri de ten, mi le-am comandat de pe aoro.ro, e un site pe care îmi găsesc tot timpul produse pe placul meu, fără a mai fi nevoită să colind magazine.

Poate nu se comportă la fel și în cazul vostru, dar sunt curioasă dacă l-ați încercat, care este preferatul vostru?

Să aveți o seară liniștită.

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.