Events

Kiehl’s! Bine-ai venit la Cluj!

“Kiehl’s a fost înființată în anul 1851 ca o farmacie tradiţonală în cartierul new-yorkez East Village. Istoria sa unică și vastă reprezintă o asociere de cunoștințe din domeniile: cosmetic, farmaceutic, vegetal și medicinal, dezvoltată și îmbunătățită de-a lungul generațiilor.” – Acesta a fost cel mai scurt istoric vreodată, dar dacă vreți să citiți mai mult despre istoria Kiehl’s vă invit pe Kiehls.ro. 

Eu nu auzisem de Kiehl’s foarte multe, Roxi de la Beauty and the cat care este obsedată de skincare îmi tot spunea că produsele lor sunt extraordinare și că tare își dorește un magazin la Cluj. Roxi, dorința ți s-a îndeplinit! Eu cum nu acordam o atenție atât de mare îngrijirii tenului (din păcate, veți vedea în cele ce urmează, de ce zic asta), nu știam foarte multe despre acest brand. Shame on me!

Am fost foarte încântată când am primit inviația de a participa la deschiderea primului magazin Kiehl’s din Cluj-Napoca. Trebuie să recunosc că am avut ceva emoții, deoarece nu mai participasem decât o singură dată la o deschidere de magazin, deci pentru mine era un mediu oarecum nou. Acest lucru însă, nu m-a împiedicat să accept fără să ezit invitația Mihaelei.

În data de 9 mai, am mai primit încă un e-mail prin care mi se spunea să intru în mall pe la ușa principală și să urmez indiciile pentru a ajunge la magazin. Vă dați seama că de abia așteptam să ies de la birou și să ajung la Iulius Mall. Înainte de eveniment m-am întâlnit cu Roxi și ne-am îndreptat super excited către primul indiciu. După ce am deslușit cele 4 indicii care formau o propoziția: „Un farmacist a inventat formule chimice eficiente pentru o piele sănătoasă.„ am ajuns la magazin unde am fost întâmpinate cu un pahar de șampanie și multă lume.

P.S. Cred că mai urât de atât nu știu să scriu.

L-am întâlnit și pe Mr. Bones, care e un Prince Charming. Dacă nu eram logodită deja, îl luam cu mine acasă, clar! Totuși, nu m-am putu abține și mi-am făcut un selfie, cu el!

Am avut oportunitatea de a-mi face o dermo-analiză al cărei rezultat m-a surprins, și nu într-un mod plăcut, din pacate. Am aflat că tenul meu este mixt, dar foarte dezhidratat, nivelul de hidratare fiind doar de 14%, iar limita normală fiind undeva la 50%. Într-adevar în ultima vreme mi-am cam neglijat tenul și asta s-a observat. Am primit 5 mostre (una dintre ele am pierdut-o, și nu stiu care), potrivite tipului meu de ten.


După mai puțin de două săptămâni, îmi simt/văd tenul mult mai luminos și mai smooth. Intenționez să merg săptămâna viitoare din nou să îmi fac o consultație, sunt curioasă dacă s-a îmbunătățit situația tenului meu, având în vedere faptul că am introdus în rutina mea de îngijire, atât seara cât și dimineața, produsele Kiehl’s potrivite.

În goodie bag-ul primit am avut o parte dintre produsele destinate soluționării problemelor tenului meu, așa am putut să le testez penru o perioadă mai lungă de timp.

Eu vă recomand cu cel mai mare drag să le călcați pragul magazinului. Fetele de acolo vă vor face o consultație a tenului, după care vi se vor oferi mostre gratuite potrivite rezultatului obținut. Ceea ce îmi place foarte mult la politica lor este faptul că ți se oferă posibilitatea de a testa produsele înainte de a le cumpăra. Dar vă garantez că veți fi impresionați și veți vrea și produsele full size!

Serum-urile și crema de față (din pozele de mai sus), au făcut minuni până acum pentru tenul meu, cu singuranță sunt produse pe carele voi recumpăra cu cea mai mare încredere. După ce o să le mai testez o perioadă, o să rein cu revie-uri mult mai detaliate.

Nu uitați să treceți pe la Kiehl’s când treceți prin Iulius! Nu o să vă pară rau! Trebuie neapărat să testați produsele și să faceți cunoștință cu Mr. Bones.

Aștept să îmi spuneți care sunt produsele voastre preferate de la Kiehl’s în căsuța de comentarii de mai jos.

Vă pup și vă doresc o seară liniștită!

 Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.