Reviews

Full Spectrum – Urban Decay

Hello, hello, I am back. Am revenit în forță după mai bine de o luna în care nu am mai scris nimic; și de data aceasta am revenit cu un scurt review la o paletă foarte dragă mie. So here it is. Enjoy!

De mult îmi doream o paletă colorată, una curcubeu, să conțină cele mai pigmentate și mai atrăgătoare culori.
Eram foarte indecisă, nu știam dacă să îmi fac eu o paletă de culori achiziționând blistere/pastiluțe de culori de la alte branduri sau să caut paleta care conține combinația perfectă.

După ce am colindat câteva magazine și standuri nesatisfăcătoare, am ajuns și în Sephora, unde paleta Full Spectrum de la Urban Decay mi-a furat ochii și inima.

Din punctul meu de vedere această paletă conține acele culori care pot să dea un plus de culoare unui machiaj. Orice tip de machiaj care conține cel puțin o culoare mai, excentrică, să îi zic așa, automat devine mai special, acesta va atrage priviri și va ieși din anonimat.

Puteți vedea în poza de mai jos ce culori puternice conține paleta. De această dată nu mă pot hotărî care este preferata mea, e prea greu. Toate îmi plac la fel de mult, și pe toate le-aș purta, însă la ochii verzi nu poți să pui chiar orice culoare și să arate bine, sunt puțin mai dificil de machiat din punct de vedere cromatic.

Paleta conține 21 de culori, atât mate cât și sidefate, aranjate oarecum in degrade de jos în sus.
Termenul de valabilitate la această paletă este de 24 de luni de la deschidere. Mi se pare super tare acest lucru, pentru ca majoritatea paletelor au maaaaxim 12 luni, dacă nu chiar 6. După cum am mai menționat și în articolele precedente, mi se pare aproape imposibil să terimi o paletă de culori in 6 luni de zile.

Culorile sunt foarte pigmentate, intense și nu sunt prăfoase, cu excepția unei culori, Goldmine. Cred că este ușor prăfoasă din cauza sidefului pe care îl conține, care este puțin mai mare decât la celelalte culori. Dar prin tapotare și presare ușoară această culoare este într-adevar o „Gold Mine” un auriu, mai deschis ușor rece aș spune, superb care mie personal îmi place foarte mult.

Am realizat un machiaj, pe care cel mai probabil l-ați văzut pe instagram și facebook, deoarece am întârziat cu acest articol aproape două luni de zile, din motive tehnice.
Am folosit culorile: Warning, Calavera, Jones, Goldmine, Mean și Bump.
Cu toată modestia, mie îmi place mult cum arată galben și portocaliu la ochii mei verzi. Mi se pare că e altceva, ușor diferit, voi ce părere aveți?

Care sunt cele mai vesele culori din paleta voastă? Sunt curioasă care sunt fardurile care vă dau un plus culoare machiajelor.

Vă pup și vă doresc o duminică liniștită.

Adela.

2 Comments

 • Alexa

  Foarte frumoasa paleta…si pe mine ma
  atragea dar cand am incercat’o in Sephora
  nu mi s’au parut prea intense fardurile si
  am ales Paleta Vice tot de la UD…si ma
  tenteaza maxim si Electric Palette care o
  sa fie scoasa de pe piata din cauza celei
  prezentate de tine…care contine un
  curcubeu de culori!Foarte frumos si
  machiajul 🎀 Felicitari! 💋💋💋

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.