Reviews

Paleta care miroase a piersici – Review

Hello, hello. Azi revin pe blog cu un nou review la o paletă tare dragă mie, pentru care trbuie să îi mulțumesc încă o dată Mariei. Mulțumesc, Maria! 😀
Nu cred că este persoană pasionată de makeup care să nu fi auzit de această paletă care miroase delicios, a piersici, nu-i asa?
Știți despre care e vorba?
Da! Așa este, azi vreau să vă povestesc puțin despre Paleta Sweet Peach de la Too Faced.

Adevărul este că am tot auzit de această paletă, dar sincer, nu i-am acordat deloc importanță, nu mi se părea wow, toate astea până când am ajuns la Gabriela Popescu la studio și am încercat-o. M-am îndrăgostit de ea pe loc, de miros de calitatea fardurilor, care sunt atât de fine și de pigmentate, de tot! Acum mi se pare una dintre paletele esențiale din trusa mea modestă de până acum.

 

Toate culorile îmi plac la nebunie, însă Belini este preferata mea. Este o culoare duochrome și de când o am, o consider un must în trusă.
După cum se poate observa, paleta conține mai mult culori deschise, calde; dar are câteva nuanțe mai închise, pentru doritoarele de machiaje intense. Pretty cool, don’t you think?
Din punctul meu de vedere, aceasta are culori care pot fi adaptate oricărui tip de machiaj, de la cel mai simlu, la cel mai dramatic. Eu cred cu tărie că o paletă care conține culori astfel proporționate este una de succes, care îți vine în ajutor și te scoate din încurcătură ori de câte ori ai nevoie, indiferent de tipul de machiaj pe care trebuie să îl realizezi..

După cum am mai menționat și mai sus, paleta este de o calitate extraordinară, culorile fiind pigmentate și fine, ușor cremoase aș spune. Se aplică foarte frumos și uniform pe pleoapă și blenduiesc ușor, finuț. De miros nu mai zic nimic, cred că vă dați seama că miroase divin.

Paleta conține 18 culori, iar o nuanță are un gramaj de 0.95g. Termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere, dar sunt convinsă că dacă este păstrată în condiții optime (ferită de soare și umezeală) aceasta poate fi utilizată mai mult timp. Este aproape imposibil să termini o paletă într-un an, poate dacă o folosești doar pe aceasta, și nici așa nu e sigur.

Mai jos puteți vedea spatele cutiei, pe care sunt scrise ingredientele și nuanțele paletei, precum și alte detalii.

Pentru machiajul Roxanei, cel al ochilor, am folosit doar paleta Sweet Peach. Am făcut un machiaj clar-obscur, cu o linie de eyeliner ușor difuzată spre colțul extern.
Culorile folosite au fost: White Peach, Nectar, Luscious, Just Peachy, Belini, Caramelized, Peach Pit și Charmed, I’m sure.

Mulțumesc Roxanei de la Beauty and the cat pentru ajutor și pentru rabdare. Ești superba focă!
Paleta o puteți găsi în magazinele Sephora sau online pe Sephora.ro


Gagicile care au paleta, mâna sus! Aștept părerea voastră despre ea în căsuța de comentarii.
Eu mai am câteva produse de la Too Faced pe wishlist, și intenționez să mi le achiziționez.

Care sunt produsele tale preferate de la acest brand?

Vă doresc Sărbători liniștite și un Paște fericit!

Love,
Adela.

2 Comments

  • Irina Coffentropy

    aaa, deci puree și summer yum sunt fiiix my vibe, deși nu mă prea machiez 😀
    Am fost și eu la o ședință de makeup la Gabi, și m-a machiat cu paleta aceasta.. trebuia să stau acolo serioasă, dar eu tot
    încercam să miros paleta 😀 weirdo me
    welcome to my world 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.