Reviews

Our Own Candle Company

„Our Own Candle Company este o companie din USA care a avut ca și scop fabricarea unei lumânari parfumate, cu un timp de ardere cât mai mare, care să aibă o aromă cât mai apropiată de realitate și fără să lase urme de ceară reziduală. Ei au vrut să creeze o lumânare, care să aibă toate aceste calități dar la care pretul sa fie accesibil. Nu au vrut sa copieze alte branduri de lumânări parfumate, ci au căutat cele mai bune produse posibile și a început să experimenteze. A fost un proces îndelungat, dificil dar și plin de satisfacții. Procesul de fabricație, care a fost dezvoltat în acest timp, oferă azi garanția că produsul ce ajunge la tine este de cea mai bună calitate posibilă.”

După cum v-ați dat seama din paragraful de mai sus Our Own Candle Company sunt originare din SUA. Aceste lumânări nu sunt pe bază de ceară, ci sunt pe bază de uleiuri. În România au ajuns prin intermediul Dorei, ea fiind persoana care s-a gândit să își deschidă o afacere cu aceste lumânari. Din punctul meu de vedere a făcut o alegere genială, pentru că eu personal, am fost și sunt fascinată de acestea. Cu siguranță nu sunt singura, nu-i așa fetelor?

Pe Dora am cunoscut-o în iarnă, când am intrat pentru prima dată în contact cu aceste lumânări. Am vâzut standul la Iulius Mall și ceea ce m-a atras inițial a fost ambalajul, oricât de superficial ar suna asta, apoi povestea și compoziția lor.

O lumânare de 100 de grame (cum sunt cele din pozele de mai los)  au o durată de ardere de 30 de ore, ele sunt lumânarile „junior”. Cele de 368 de grame îți vor parfuma casa până la 100 de ore.

Aceasta, cu lapte și miere este o lumânare cu un miros puțin mai dulce, fin, plăcut, perfect pentru serile ploioase. Eu o văd, de asemenea, o lumânare perfectă pentru sezonul rece.

Aceasta de mai jos este preferata mea! Din punctul meu de vedere nu există o lumânare care să miroase mai plăcut. Mă duce cu gândul la bunici, la via cu struguri negrii, copți. Cred că aș putea să o țin aprinsă 24/24 fără să mă satur de mirosul ei.

Aceasta e lumânarea pe care mi-am cumpărat-o prima dată în iarnă, am recumpărat-o acum două săptămâni. Următoarea o să fie cea de 368 de grame, cu siguranță ca să îmi ajungă o vreme.

Our Own Candle Company vă pune la dispoziție peste 50 de arome diferite, la gramaj și recipient diferit; este imposibil să nu îți găsești o aromă care să îți placă.

Puteți cumpăra online lumânarile de pe site-ul Lumânari Parfumate.

Pe Facebook îi găsiți aici.

Pe Instagram îi găsiți aici.

Cine a folosit lumânari de la Our Own Candle Company mânuța sus. Aștept părerea voastră despre ele în căsuța de comentarii de mai jos.

Love,
Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.