Reviews

Paleta de la Makeup Revolution este preferata mea

Primul produs de la Makeup Revolution pe care l-am achiziționat a fost Paleta de farduri Flawless, de care m-am îndrăgostit instant. Are niște culori superbe, mi se pare genial raportul preț/calitate. Despre această paletă v-am povestit mai multe în articolul destinat review-ului ei.
Paleta de farduri Flawless m-a determinat să îmi comand și alte produse de la brandul Makeup Revolution, și ce altceva puteam să îmi iau dacă nu produse pentru pomeți: blush și iluminator.

Brandul Makeup Revolution îl găsiți pe aoro.ro, eu de la ei îmi comand și sunt foarte mulțumită de serviciile lor.

Ultima dată mi-am comadat, după cum spuneam mai sus, o paletă de blush-uri și iluminatoare și încă un iluminator individual, la care am adăugat și o pensulă potrivită acestor produse. O să vă povestesc pe rând despre acestea, dar de pe acum vă spun că își merită toți bănuții.

Încep cu paleta de blush-uri și iluminatoare care este exact pe gustul meu. Blush-urile sunt mate, două culori fiind mai deschise, iar două nuanțe de roz mai închise. Iluminatoarele sunt atât pe subtonuri calde cât și pe subtonuri reci sau duochrome.
Din păcate, acestea nu au denumiri, așa că voi povesti puțin despre culori, numindu-le: prima, a doua, a treia și a patra culoare; sper să înțelegeți despre ce vorbesc. Să vedem dacă mă descurc.

Încep cu blush-urile, pentrucă de foarte mult timp îmi doream să am mai multe blush-uri (aveam doar unul înainte), iar aceasă paletă m-a salvat. Ea are 4 culori, după cum am menționat mai sus, absolut superbe.

Prima culoare este un peachy deschis și este preferata mea. O prefer și din cauză că eu am deja suficientă roșeată în obraji, nu vreau să o intensific, așa că această nuanță mi se potrivește perfect.

A doua culoare este un roz pal, super deschis care e perfect pentru persoanele cu tenul deschis, sau pentru perioada rece a anului.

A treia culoare este tot un roz o idee mai intens, un fel de baby pink, aș spune.

A patra culoare este cea mai închisă din paletă, tot un roz foarte intens. Ultimele două culori se potrivesc perfect persoanelor cu tenul măsliniu, mai închis.

Pentru toate blush-urile aveți swach-uri mai jos, ca să vă convingeți și voi că sunt geniale.

Highlighterele din această paletă sunt pentru toate gusturile. Două dintre ele sunt mai fine, mai naturale dacă se pot considera așa, cele două din extremități. Celelalte două sunt duochrome, unul rozuliu-movuliu și unul auriu cu irizații portocalii.

Pentru toate iluminatoarele aveți swach-uri mai jos, ca să vă convingeți și voi că sunt un must în colecția voastră.

Din punctul meu de vedere, acestea constituie o trusă basic pentru pomeți, dacă nu intră în discuție și pudra de conturare, care anul acesta cam pierde teren.

Această paletă o găsiți aici, la un preț super bun, de doar 50 de lei.

Iluminatorul Vivid Baked Highlighter este pe un subton rece, un movuliu aș spune, chiar dacă nuanța se numește Pink Lights. Eu îl văd ca pe un iluminator de seară, pentru că e foarte intens, particulele de sidef fiind puțin mai mari decât la paleta despre care vă povesteam mai sus.

Iluminatorul Baked este indispensabil trusei voastre! Eu vreau neapărat să îmi mai iau și alte nuanțe, pe acesta îl găsiți aici.

Despre aceasă pensulă nu v-am spus prea multe, ea nu este de la Makeup Revolution, ci este de la Real Techniques, dar vă garantez că fac o echipă minunată împreună. Aceasta este o pensulă sub formă de triunghi/unghi oarecum, din peri sintetici, perfectă pentru aplicarea și estomparea produselor prăfoase pentru pomeți (iluminator, blush, contouring).

Această pensulă o găsiți aici, și este preferata mea de când o am. Mi-as mai lua una la fel pentru pudra pulbere.

Sper că v-a plăcut acest articol și că vă este de folos. Aștept să îmi spuneți care sunt produsele voastre preferate de la Makeup Revolution și ce vă comandați cel mai des de pe aoro.ro.

Love,
Adela.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.