Reviews,  Uncategorized

Anastasia Modern Renaissance – Review

Cred că acestei palete i s-au făcut nenumărate review-uri, dar nu mă pot abține și o să scriu și eu câteva cuvinte despre ea. Îmi doream acestă paletă de vreun an de zile, de când am vazut review la Iguanitza, hello Igu 🙂 . Tot ce povestea Alexandra despre ea era atât de frumos, și culorile minunate deci vă dați seama că I had to have it! De mult timp o tot pândeam pe site-ul oficial Anastasia Soare dar fără noroc, până când m-am gândit să întreb pe o pagină de facebook pe care se vând/cumpără produse de makeup dacă nu o are cineva sau știe de unde să o cumpăr (uitasem de Beauty Bay). Am avut nocroc cu Cristina, căreia îi multumesc, care a cumpărat paleta de pe tot Beauty Bay și mi-a trimis-o în mai puțin de o săptămână, dacă o comandam eu ajungea cam în 2-3 săptămâni în România, dar in UK, a fost la ea a doua zi și apoi la mine.

Paleta are un ambalaj tare dulce, e un roz plămâniu sau roz murdar, asemănător cu nuanța Buno Fresco, este dintr-o catifea foarte fină, cu scris alb și auriu roze. Din punctul meu de vedere este foarte glam, perfectă!

Termenul de valabilitate al acestei palete ridică multe semne de întrebare, pentru că este doar de 6 luni de la deschidere. Confom mai multor surse, dacă este păstrată în condiții optime și ferită de temperaturi extreme se poate utiliza pana la 2 ani. Să fim realiști, nu prea ai cum să termini o asemenea paletă în 6 luni, nici dacă te machiezi zilnic doar cu ea.

Cantitatea unei culori, este aproximativ 0.7 g/ nuanță, dar vă asigur este suficient cât să îți ajungă mult și bine. Culorile sunt foarte pigmentate, fine, ușor cremoase aș zice. Sunt impresionată de felul în care se aplică și se blenduiesc pe pleoapă, toate arată superb și se pot combina foarte frumos între ele.
Paleta are 14 culori, 3 sidefate și 11 mate. Din punctul meu de vedere cu aceste culori poți realiza orice tip de machiaj, de la cele mai naturale la cele mai dramatice, chiar dacă nu are negru, nuanța Cyprus Umber este suficient de închisă și de intensă.

Mai jos puteți vedea machiajul pe care i l-am făcut Cristinei, folosind la ochi doar paleta Modern Renaissance. Am folosit următoarele clori: Venetian Red, Love Letter, Buno Fresco, Vermeer, Cyprus Umber și Primavera. Machiajul este unul de tip smokey eyes, care mi se pare că se potrivește extraordinar de bine ochilor ei de culoare albastră. Nu vi se pare?

Ce părere aveți despre această paletă? Ați încercat-o? Credeți că își merită investiția?
Din punctul meu de vedere își merită fiecare bănuț! I love it!

Love
Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.