Make-up

Cum a fost la cursul de machiaj?

Este sâmbătă dimineața, iubitul încă doarme, îmi fac o cafea și mă pun să vă povestesc despre cum a fost la cursul de machiaj.

Cred că nu mai este un secret pentru cei care mă cunosc, de cât timp îmi doream să fac un curs de machiaj, pentru cei care nu mă cunosc, vă spun eu, de foarte mult timp, aproximativ 2-3 ani. Am amânat din mai multe motive, iar în februarie s-au aliniat astrele corespunzător și am făcut mult doritul curs.

Pe Gabi o știu de 2-3 ani, poate chiar mai mult, nu mai știu exact. Îmi amintesc că am fot pentru prima data la un atelier de machiaj, pe care îl ținuse La Cizmărie (un local din Cluj) iar, felul și pasiunea cu care ne povestea despre machiaj m-a cucerit pe loc. Eu, nu am vazut până acum un om la fel de pasionat de ceea ce face. Știți vorba aceea „Do it with passion or not at all!” well, she is doing it! Când mi-am ales trainerul am avut grijă să fie unul pasionat, cu experiență și care să știe să împărtășească frumos din cunoștințele dobândite în timp.

Timp de o lună mi-am petrecut serile cu fete care au aceeași pasiune ca și mine, cu care vorbesc același limbaj și împărțim aceleași cunoștințe. Nu cred că vă dați seama cât este de fumos să îți petreci timpul cu femei care au aceiși viziune ca și tine. Priceless!

Dacă ești în căutarea unui curs de machiaj eu îți recomand cu mare drag și încredere cursul Gabrielei Popescu. Pe lângă cursurile de inițiere în arta machiajului, ea mai susține și workshop-uri și cursuri de automachiaj.
Pentru mai multe detalii nu ezita sa îi lași un mesaj pe pagina ei de facebook – aici.

În cinci săptămâni am învățat să acord atenție detaliilor care înainte erau ignorate total, am învățat să machiez corect din punct de vedere al tehnicilor aplicate, tot ceea ce era de învățat pentru un machiaj impecabil. Mulțumesc Gabi!

A fost un timp foarte bine investit în cunoștințele mele și pentru practică, iar cu aceasta ocazie țin să le mulțumesc din nou fetelor care au venit ca modele și care au avut rabdare cu mine și m-au încurajat.

În tot acest timp mi-am dat seama că deși mergam la curs după 8 ore de stat la birou cu ochii în monitor, ajungând acolo mă relaxam în totalitate și orele acelea treceau super repede. În timpul petrecut la atelierul de machiaj mă detașam total de restul și mă simțeam în elementul meu. Acelea au fost momentele care m-au ajutat să îmi dau seama că asta îmi doresc să fac, să machiez și să fac femeile să se simtă mai frumoase decât sunt deja.

Special thanks: Francisc Photographer

Să aveți o seară liniștită!
Adela.

2 Comments

 • Rebeca

  Mi-ai trezit niste amintiri faine fata de curs. Ma
  bucur mult ca ti-a placut si ca ai avut incredere
  in Gabi. Mi-ar face placere sa scriu si eu despre
  experienta asta pentru ca orice pasionata de
  make-up ar trebui sa stie de acest curs. Te pup si
  ma bucur ca faci tot mai des ce iti place!! 💋🙈

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.