Make-up

Despre Bodyography

Bodyography este un brand care își are originile în SUA. Am folosit și auzit sincer, pentru prima dată aceste produse la cursul de machiaj proaspat absolvit la Gabriela Popescu Makeup Studio & Academyprintre alte produse foarte diversificate, Gabi lucrează și cu acesta care sunt de o foarte bună calitate și despre care vă voi povesti în cele ce urmează.

Ceea ce m-a impresioat în primul rând la aceste produse este faptul că nu conțin parabeni, ceea ce este foarte important din punctul meu de vedere. Un al doilea lucru care mi-a plăcut foarte mult a fost acela că produsele nu conțin talc, ingredient care știm că în timp poate dăuna pielii noastre.

Pensulele sunt atât din peri naturali cât și sintetici de o foarte bună calitate. Pensula mare din peri sintetici este perfectă pentru pudă, blush sau contouring. Cea mică este din peri naturali, și este ideală pentru aplicarea fardului de pleoape, este preferata mea pentru aplicare, fardul se ia ușor pe ea, se aplică uniform.

Bodyography are și o soluție foarte bună pentru curățarea și dezinfectarea pensulelor fie ele din păr sintetic, fie din păr natural. Ei susțin că această soluție oferă pe lângă o curățate bună a pensulelor, o îngrijire a acestora, astfel deteriorarea lor în timp este ușor atenuată. Eu zic că merită încercată atâta timp cât prelungește „perioada de viață” a pensulelor noastre, nu?

Fondul de ten în formă solidă este un fond de ten cu acoperire medie, dar din punctul meu de vedere, este unul cu acoperire medie spre mare, iar dacă consideri că sunt zone care necesită o acoperire mai mare, poți oricând să revi cu un al doilea strat după oxidarea primului. Același lucru se aplică și la concealer, tot o acoperire medie, dar care din punctul meu de vedere mai mult decât este suficientă. Din câte știu eu, Bodyography nu are fond de ten cu acoperire mare, ei se axează atât pe uniformizarea pielii cât și pe îngrijirea ei dar, mai multe despre acest lucru puteți citi în fragmentul de mai jos de pe site-ul oficial.

Gelul pentru sprâncene vine în două culori, mai închisă și mai deschisă, fiind potrivite mai multor nuanțe/tipuri de sprâncene. E și mai ușor de transportant, în loc de două recipiente, iei cu tine în trusă doar unul și este suficient din punct de vedere cromatic pentru mai multe cliente. Cool, don’t you think?

Fardurile de pleoape vin în 3 variante, fard mono, trio și paletă de 8 culori, atât mate cât și sidefate.
Paleta cromatică este mult mai largă decât ceea ce am eu în pozele de mai jos, acestea reprezintă doar o mică parte. Pentru mai multe culori puteți arunca o geană aici.

Fardurile sunt extraordinar de pigmentate, îmi pare rău că nu am făcut swatch-uri dar cele colorate din paleta de mai jos sunt demențiale. Acea paletă e un must în trusa fiecărui makeup artist.
Cu siguranță e pe wishlist-ul meu.

 

Nu-i așa că acest iluminator este cel mai drăguț pe care l-ați văzut vreodată? Este un iluminator pulbere cu pigmentul puțin mai mare decât pigmentația celor compacte. El vine într-un ambalaj foarte drăguț cu un „puf” care nu permite dispersarea produsului în capac. Este perfect atât pentru iluminarea pomeților cât și ca și fard de pleoape, pentru un machiaj natural sau pentru iluminarea colțului intern al ochiului.

Bodyography is a boutique professional makeup line – conceptualized and manufactured in the USA. Bodyography Professional Cosmetics offers mineral based makeup, boasting clean ingredient lists and sleek and simple packaging. Infused with skincare benefits such as fruit and plant derived vitamins and antioxidants, Bodyography is more than just your traditional makeup line. Along with top of the line formulations, Bodyography also offers Vegan, Gluten & Paraben Free products to fit within any lifestyle. The color payoff and quality of Bodyography is clear cut, but what really makes this brand shine is the way the makeup feels on the skin – the weightless effect of Bodyography makeup is incomparable.

At Bodyography our goal is to make women feel comfortable with makeup, both on and off their skin. We believe that every woman is beautiful and has features to enhance in order to make them feel more confident. From natural to spectacular, Bodyography Professional Cosmetics can cover any makeup look for both amateurs and professionals alike. Bodyography is a global makeup brand found in the top salons, spas and beauty supply stores in the USA and in over 50 countries worldwide. This is why Bodyography IS the language of beauty.” ~ Sursa.

Pentru mai multe detalii despre acest brand, puteți accesa pagina de Facebook Bodyography Romania.

Mie personal, îmi place foarte mult și intenționez să îmi mai achiziționez produse de la ei.

Dacă ați folosit produse Bodyograpy aștept părerea voastră despre ele în căsuța de comentarii.

Love,
Adela.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.