Beauty

Rutina de ingrijire cu Gerovital

Dacă ești din România și nu ai auzit de Farmec sau de laptele demachiant Doina, trebuie neapărat să dai un search pe Google.

Farmec este prima și cea mai importantă companie românească de produse cosmetice care datează încă din 1889. Da, și eu am rămas surprinsă la citirea acestei informații, deși știam de Farmec de când eram copil, nu m-am interesat niciodată care este vârsta adevărată a acestei compaii. Deși această companie a luat naștere la Budapesta, din 1943 își mută activitatea într-un laborator din Cluj-Napoca. Un scurt istoric al companiei găsiți și aici, ca să nu vă mai plictisesc cu acest gen de informații dar, merită să aruncați o geană, mie mi-a plăcut ce am citit.

În noiembrie când am participat la #BBM Cluj am primit de la Gerovital un ser concentrat cu acid hialuronic, care m-a dat pe spate! Mi-a plăcut la nebunie, iar cei de la Farmec au fost foarte drăguți sa-mi trimită și crema antirid cu acid hialuronic, apa micelară din aceiași gamă, și încă un ser concentrat. Multumesc din nou!

Deși poate unele dintre voi considerați că la 25 de ani nu este nevoie să folosești produse antirid sau cu acid hialuronic, eu sunt de părere că e mai bine să previn decât să le tratez uletrior. Din păcate chiar am riduri fine (de expresie) pe frunte și în jurul ochilor, așa că această gamă a venit în ajutorul meu.

Ritualul de dimineață include toate cele 3 produse:
-apa micelară, mă ajută la demachiere;
-cu crema antirid, îmi hidratez tenul;
-iar, serul cu acid hialuronic îl aplic în jurul ochilor;
Așa, tenul meu este pregătit pntru aplicarea machiajului. Seara revin doar cu apa micelară, din această gamă, îmi place să îmi las peste noapte tenul să respire, sau să aplic un ulei de argan. O să vă prezint pe rând produsele așa pe scurt.

Preferatul meu, Serul Concentrat cu Acid Hialuronic, sunt deja la al doilea tubuleț și sunt mega încântată. Lasă pielea foarte fină și constituie o bază bună pentru machiaj. Primul tub, cel de la #BBM Cluj, l-am folosit într-adevăr pe toată fața, și m-a ținut aproximativ 2 luni, ceea ce e foarte bine. El vine într-un tub sub formă de seringă, de 10 ml. Având în vedrere că acum am și crema antirid, o să îl folosesc doar în jurul ochilor, pentru că pielea fină din această zonă are nevoie de o îngrijire mai atentă. „Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.” Acest produs îl găsiți online aici și în magazinele Farmec sau cele care au un stand doar cu produse fermecate.

Crema Antirid cu Acid Hialuronic, din aceiași gamă este preferata mea. O folosesc zilnic de cand o am, în fiecare dimineață ca și bază pentru fondul de ten. Hidratează foarte bine tenul, și constituie o bază bună pentru machiajul de zi cu zi. Are și un miros fin și plăcut, consistență foarte, foarte fină, cantitatea de cremă dintr-un borcănel este de 50 ml. Crema o găsiți aici, în magazinele Farmec sau la diferite standuri în hipermarketuri sau farmacii. „Este o cremă bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%, SOD, GP4G şi Trylagen, ingrediente cu efecte antirid, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.”

Ultima dar nu cea din urmă este Apa Micelară cu Acid Hialuronic. Aceasta vine într-un ambalaj foarte glam, cu pompiță, care face mult mai eficientă și ușoară dozarea și aplicarea pe discheta demachiantă. Curăță foarte bine tenul și are un miros asemănător cu crema din aceiași gamă, finuț, plăcut iar cantitatea este de 150 ml. Un alt aspect care îmi place mult la această apă micelară, este că nu usucă pielea și pot foarte bine să mă demachiez seara și nu mai sunt nevoită să îmi hidratez tenul cu o cremă sau ulei. Acest produs nu lasă acea senzație ca și când te-ar „strânge” pielea de pe față.  Apa o găsiți aici, și în toate locațiile menționate mai sus.

Până pe 24 februarie puteți găsi o parte din produsele Gerovital cu -30% mai ieftine aici. Merită să profitați de această ofertă!

Ce parere aveți despre produsele Gerovital? Le-ați încercat? Eu personal, le ador, intenționez să îmi măresc colecția curând.
Shhhh, să nu afle viitorul meu soț 😉

Să aveți o seară liniștită!

Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.