Lifestyle

Lucruri pe care le am în permanență în geantă

Hei, hei, hei! Ce lucrușoare aveți voi în geanta de zi cu zi? Astăzi am scris câte ceva despre ceea ce port în ghiozdanul meu preferat.

De obicei am mult prea multe lucruri, chestii și de toate în geanta de zi cu zi. Cred că multe dintre voi vă puteți regăsi în această situație, nu-i așa? Deși car o grămadă de prostii cu mine tot timpul, am câteva lucruri care îmi sunt indispensabile.

Exceptând zilele în care am cursul de machiaj, zile în care am o geantă mai voluminoasă și mai plină, conținând pe lângă chestiile de zi cu zi și: kit de pensule, bureței, agendă, suport de curs și cam atât, depinde de tematica din ziua respectivă, port cu mine cam doar ceea ce vedeți în poza de mai jos.

Ghiozdănelul meu preferat din această perioadă este cel de la Zara, care deși pare mare și încăpător nu este chiar așa. Este confecționat dintr-un material destul de tare, ceea ce e bine pentru că își păstrează forma indiferent de ceea ce porți în el. Partea mai puțin avantajoasă se datorează faptului că nu este maleabil, astfel încap destul de puține lucruri.

Pentru că mi-am propus ca în acest an să fiu mai organizată, din geanta mea nu lipsește niciodată o agendă și un pix, cele de mai sus sunt de la IPB și sunt îndrăgostită de ele!

Tot timpul am cu mine o carte, cand am făcut pozele pentru acest articol citeam „Exerciții de echilibru” a lui Tudor Chirilă, dar acum am cu mine spre exemplu cartea „Dacă m-aș asculta, m-aș înțelege” de Salome Jacques, este o carte de autocunoaștere, poate puțin și psihologică aș spune. O să revin cu feedback pe contul meu de Goodreads de îndată ce o voi termina.

Din geanta mea nu lipsește niciodată un ruj sau…. mai multe, nu știu dacă e normal să am mai multe rujuri în geantă decât în portfard acasă, sau nu… but to me it happends most of the days.

Portmoneul și telefonul se află la loc de cinste în geantă pentru că îmi sunt indispensabile, sunt singura sau nu? Dacă aș fi nevoită să aleg 2 din cele 5 lucrușoare, acelea ar fii cele menționate mai sus.

Care sunt lucrurile care nu vă lipsesc din geanta/poșeta/ghiozdănelul de zi cu zi? Aștept să vă împărtășiți ideile cu mine.

Love,

Adela.

2 Comments

 • jeansandlattes.com

  La fel patesc si eu cu rujurile :))) Am un portfard in geanta in
  care am (si nu exagerez) 5 rujuri si un balsam de buze :))) Nu
  stiu de ce fac asta :)))
  Tot un rucsacel de la Zara folosesc si eu de vreo 2 luni. Nu ma
  pot desparti de el deloc 🙂
  Cred ca o sa ma inspir si sa fac si eu un articol cu ce am in
  geanta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.