Reviews

Everlasting Foundation The One – Oriflame

Hello gagici, am revenit după 100 de ani pe blog, dar am avut motive foarte bine întemeiate pentru care am lipsit. Zilele mi le-am petrecut pe la serviciu, serile la cursul de machiaj, iar nopțile în stradă! Despre serviciu nu cred că trebuie să mai spun nimic, pentru ca work…meh, la cursul de machiaj este extraordinar, îmi place la nebunie iar, despre acesta voi scrie un articol separat curând, cât despre nopțile în stradă nu cred că trebuie să detaliez, consider că toată lumea știe ce se întâmplă și nu vreau să fac politică. It will be worth it in the end! Așa că, am cam neglijat blogul dar, după ce se va sfârși acest haos, mă voi revanșa! Promit!

Trebuie să vă spun câteva cuvinte și despre experiența bloggingului zilnic, de care chiar dacă nu m-am ținut până la bun sfârșit am reușit să îmi formez o oarecare părere. Deci, am reușit să postez zilnic timp de 25 de zile, pretty good, huh? În această peioadă pot spune că am postat articole din mai multe categorii, pentru ca să dau tot timpul publicului ceva nou să citească. Am încercat să diversific și eu zic că am reușit. All in all, a fost o experiență bunicică, plăcută și într-adevăr challenging. Nu cred că mă voi mai angaja la astfel de provocări pentru că prefer să postez mai rar și să fie un articol calitativ, decât mai des și doar să fie, pentru că au fost și zile în care am postat doar de dragul provocării.

Acestea fiind zise, să trec la treabă! Astăzi vă voi povesti despre un fond de ten ieftin, care face o treabă bună, zic eu, cel puțin pentru tenul meu.

Știu că v-am spus că eu sunt adepta fondurilor de ten cu acoperire medie sau mare, dar am descoperit acest fond de ten de la Oriflame care are o acoperire mică aș zice eu, și care îmi place foarte mult.

Este vorba despre Everlasting Foundation din gama The One. Un fond de ten cu acoperire mică, dar care are o rezistență foarte bună pe tenul meu. Mi l-am achiziționat pentru că l-am prins la un preț foarte bun, anume doar 17 lei, fără șă știu dacă e bun sau nu. Mi-am luat inițial cea mai deschsiă culoare (porcelain) pentru a-mi deschide fondul de ten care mi-a rămas închis, nu pentru a-l folosi individual. Dar a început să îmi placă mult rezistența lui. L-am folosit și în combinație cu alt fond de ten mai închis, sau cu Dermablend 3D de la Vichy despre care v-am povestit și în acest articol, când nu voiam o acoperire foarte mare.

Acele zile în care am nevoie de o acoperire lejeră apelez la acest fond de ten. Da, tenul meu mai are nevoie din când în când și de o acoperire mai mică, să respire puțin mai bine și eu mă conformez.

Concluzia este următoarea: îmi place acest produs, este cheap, și cu siguranță îmi voi cumpăra acest fond de ten și în altă nuanță mai închisă, poate chiar mai multe, cât de curând.

Dacă ați încercat acest fond de ten, aștept părerea voastră în căsuța de mai jos.

P.S. În acest articol am scris și despre alte produse preferate de la Oriflame, vă invit să îl citiți.

Love,

Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.