Lifestyle

WowDetox Day 24 ~ 31 Days Challenge

Despre detoxifierea alături de WOW Tea trebuia să scriu de ceva vreme deja, dar am tot amânat. Astăzi, după vreo două săptămâni a venit și rândul acestui articol.

După acest timp în care am consumat ceaiul Detox de la Wow Tea, nu pot spune decât că sunt foarte mulțumită. Am înecput să beau ceaiul înainte de Crăciun, pentru a-mi detoxifia organismul și a-l pregăti pentru sărmăluțele lui mami. Kidding. Sunt foarte mulțumită deoarece acest ceai m-a ajutat la menținerea în greutate și la detoxifierea organismului în această perioadă plină de bunătățuri specifice Sărbătorilor. L-am consumat înainte cu 20 de minute de fiecare masă, de 2-3 ori pe zi. Având în vedere că l-am băut înainte de a mânca, aveam deja ceva în stomac și mă săturam mai repede, cu mai puțină mâncare ceea ce e foarte bine, zic eu.

Wow Tea ne spune:  „ Detoxifierea are scopul de a elimina toxinele, mai exact efectele negative ale mediului înconjurător, ale aditivilor din mâncare, poluanților, chimicalelor sau efectele fumatului pasiv. Rolul detoxifierii este de a curăța organismul și de a întări sistemul imunitar. WOW TEA Detox ajută la purificarea organismului, eliminând toxinele acumulate, excesul de apă și ajută în digerarea mai ușoară a excesului de grăsimi. Pe lângă aceste proprietăți este plăcut la gust, aromat și poate fi consumat neîndulcit.” Mai multe detalii găsți aici.

Din punctul meu de vedere toate promisiunile de mai sus au fost bifate cu brio și sunt mai mult decât mulțumită de rezultat. Vreau să îmi comand Appetite Killer cât de curând, să vedem care vor fi rezultatele după acesta.

Iar, după cum se poate observa, sticla Fitness Detox este preferata mea. O port cu mine aproape peste tot, asa nu uit de apa cu lămâie pe care o beau zilnic. O găsiți aici.
Florentina Rusev ne recomandă în articolul ei „11 Retete pentru Sticla Fitenss Detox by WOW TEA ROMANIA”, articol din care mă mai inspir si eu când vreau să ies din rutina apei cu lămâie și să o mai combin și cu altceva.

Să aveți o seară liniștită.

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.