Lifestyle

Despre filme #leapsa Day 23 ~ 31 Days Challenge

Anul trecut, mai pe la sfârșit Rebeca  mi-a pasat un tag, și anume unul despre filme. L-am amânat destul de mult pentru că îmi e foarte greu să aleg când vine vorba de filme. Îmi plac foarte multe, dar eu prefer serialele, și atunci îmi este puțin mai dificil, dar voi încerca să răspund la fiecare întrebare.

1.Care este filmul tău preferat?

E o întrebare destul de grea, aș zice. Am pentru fiecare categorie de film cel puțin unul preferat și îmi este foarte greu să aleg. Aș putea să spun acum „The Imitation Game” cu  Benedict Cumberbatch, care este un actor genial, din punctul meu de vedere! Dacă nu ați văzut filmul vi-l recomand cu drag, detalii despre el găsiți pe IMDb.

2. Ai văzut până acum vreo ecranizare care să „bată” cartea? Dacă da, care este aceea?

Până acum nu, sincer aștept acel film care să îmi placă mai mult decât cartea. Deși mai am încă 3 filme pe listă pe care trbuie să le văd, având în vedere că am citit cărțile, nu cred că vor fi excepții, dacă da, îmi voi retrage cele spuse și voi face un update!


3. Dacă ai avea șansa să te afli în locul unui actor, care ar fi acela?

Cred că aceasta ar fi Blake Lively. Îmi place de ea ca și actriță, mamă și soție. Este o femeie frumoasă și de succes, dar care nu își nglijează familia. Îmi place de ea încă din liceu, când urmăream cu sufletul la gură Gossip Girl.

4.Care sunt genurile tale preferate de filme?

Preferatele mele sunt comediile, filmele istorice, cele autobiografice, psihologice și cele motivaționale. Chiar dacă pare de necrezut, cele romantice ma cam lasă rece, stiu deja de la începutul filmului care este punctul culminant și deznodământul acestuia, nu mă mai surpinde cu nimic acest gen de filme.

5.Dacă ai avea șansa să joci într-un film, care ar fi acela și de ce?

Oh, no idea, o comedie bună și atât!

6.Dacă ai fi regizor, ce fel de filme ai face? Ce tematică ar avea și în jurul căror subiecte s-ar învârti?

Cred că istorice, chiar dacă nu mi-a plăcut mie istoria, acestea sunt filmele care mi-ar plăcea să le regizez, și psihologice. Le ador pe acelea cu deznodământ neașteptat.

7.Obișnuiești să te uiți de mai multe ori la același film?

Nu prea, consider că sunt foarte multe filme bune pe care nu le-am văzut, și nu aș vrea să pierd timpul cu cele pe care le-am văzut deja. Excepție fac filmele clasice care se dau la TV, cele de Crăciun în special.

8.Care a fost cel mai dezamăgitor film pe care l-ai văzut? Dar cel mai surprinzător?

Aici pot să exemplific 2 filme din aceiași serie. Nu a fost cel mai dezamăgitor film dar, având în vedere cât a fost de așteptat și de râvnit, Allegiant m-a dezamăgit. L-am așteptat cu sufletul la gură după ce le văzusem pe primele două, mi-am convins iubitul să mergem la cinema să îl vedem și ghici ce? Nici pe departe ceea ce mă așteptam. A fost OK-ish. Spre deosebire de primul, Divergent care il pot clasa ca fiind cel mai surprinzător, acesta din urmă a fost o dezamăgire.

9.Ce te plictisește cel mai tare la un film?

Introducerile useless care sunt uneori 50% din film urmate apoi acțiunea și partea interesantă a filmului. Este la fel ca și o carte care e jumătate doar descriere.

10.Care este coloana ta sonoră preferată?

Cred că aceasta este singura coloană sonoră pe care o știu. Nu sunt atentă la astfel de detalii, shame on me. Dar pot să spun că îmi place de Adele, și de asemenea și această melodie. So this is the one.

Sper că v-a plăcut acest tag, puțin diferit. Dacă doriți vă invit să îl preluați, de abia aștept să văd alte păreri despre filme.

Love,

Adela

One Comment

  • Rebeca

    Glad you made it! <3 Nu stiam ca iti place Blake… uite, am aflat lucruri noi. Ma bucur ca am gasit aici niste titluri noi pentru
    mine, recomandari de filme pentru serile lungi si friguroase 🙂 Kisses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.