Lifestyle

Un fel de outfit post Day 22 ~ 31 Days Challenge

Pentru prima dată în ultima jumătate de an, m-am hotărât să fac un fel de outfit post. Îmi place prea mult această rochiță pe care mi-am luat-o inițial pentru un eveniment, dar cu siguranță o voi purta și la birou. Așa că, m-am hotărât să o pun și pe ea pe blog!

Zis și făcut, ne-am trezit, am baut o cafea, m-am machiat, ne-am pregătit și am ieșit în oraș. Ne-am plimbat dintr-o parte în alta, cu aparatul și cafeaua în mână. A fost foarte plăcut afară și ma bucur că am profitat de o zi însorită alături de el.♥

L-am chinuit pe Alex săracul, cu poze „de aporape, de mai departe” încât nu știu cum mai are răbdare cu mine. Multumesc iubitule, faci o treabă minunata!

Chiar dacă e un fel de outfit post, nu am neglijat machiajul, how could I? Am folosit fardurile de la Sephora despre care v-am spus în acest articol,care sunt extraordinare, nu și-au pierdut deloc din proprietăți și sunt mândră că am o paletă reinventată în colecție.

Rochița este de la Zara dintr-o colecție trecută cu siguranță, pentru că e achiziționată de la Tabita, tip baby-doll sau de graviduțe cum vreți să îi ziceți. Mie îmi place că îmi ascude colăceii și de asemenea culoarea mi-a plăcut la nebunie.
P.S. după cum se vede în poza nr. 2 nu îmi e frig deloc, dar baba suferă la frumusețe, nu-i așa?

Astăzi am ales să  port această rochiță cu botine și palton de la Stradivarius, colecția de anul trecut, dar o să o port și cu ghetuțe sau adidași, accesorizată cu un chocker și geacă de piele. Cred că ar arăta foarte bine!

Voi cum ați purta această rochiță?

Love,

Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.