Make-up

Beautiful Mess Day 20 ~ 31 Days Challenge

Ieri am lipsit de pe blog, nu am scris și îmi pare rau dar am avut un motiv foarte întemeiat. Am lucrat toată ziua la disertație, iar seara am mers la o aniversare. Asta este, shame on me, dar astăzi voi posta de două ori, so I can get back on track.

Vreau să vă prezint pe scurt încă o ispravă, sper să îmi iasă bine și de această dată. Long story short. Am avut o paletă de farduri de la Sephora, o știți pe aceea de Crăciun cu de toate? Rujurile, gloss-urile și tușurile de ochi, nu m-au prea impresionat, însă fardurile și blush-urile chiar mi-au plăcut. Dar, cu cât îmi cumpăram alte palete acelea nu le mai foloseam, până când m-am hotărât să le scot din paleta aceea și să le pun în una magnetică să îmi fie mai la îndemână.

Nu a fost chiar atât de simplu precum mă așetptam. Sunt foarte bine lipite acolo în paleta aceea. După multe încercări și un cutter rupt, Alex a reușit să îmi scoată fardurile și blush-urile.

Acum poroblema era că s-au cam spart, după cum se poate vedea în poza de mai sus. Nu mi-a părut rău pentru că oricum nu le foloseam, deci nu era neapărat o mare pierdere, dar m-am hotărât să le mai dau o șansă și să încerc să le repar.

Zis și făcut, mi-am pus spirtul de față despre care v-am povestit și în acest articol în acțiune, et voila! Nu sunt perfecte, sau noi, dar nu mai sunt crăpate și nu mai pică produsul. Până acum rezultatul este unul foarte bun. Aștepă să se usuce să văd cum se comportă. Experimentul cu blush-urile a fost unul reușit, să sperăm că și acesta va fi la fel. Dacă nu, asta este, nu e nimic pierdut având în vedere că oricum nu le prea foloseam. Dar vă țin la curent cu evoluția acestora!

Voi ați făcut astfel de experimente? Au fost reușite? Aștept comentariile voastre în căsuța de mai jos.

O zi frumoasă vă doresc!

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.