Make-up

Astazi este despre machiaj Day 21 ~ 31 Days Challenge

Astăzi este despre machiaj, activitatea care îmi place și care mă pasionează. Dacă nu ați citit într-un articol trecut, mai repet încă o dată. De abia aștept să încep cursul de inițiere în arta machiajului la Atelierul Gabrielei Popescu. Îmi doresc de foarte mult timp acest lucru și în sfârșit mi se îndeplinește dorința.

Aștept să învăț lucruri noi, tehnici și de toate! Vreau să fac fete să se simtă frumoase și încrezătoare, cred că este cea mai mare satisfacție când după o oră de machiaj, fata din fața ta, să spună „Sunt frumoasă!”. Pentru mine acesta este visul și ar fi jobul ideal.

Am foarte multe de învățat și mult mai mult de exersat, pentru că în această artă, doar prin exercițiu te apropii de o oarecare perfețiune, și îmi doresc să ajung acolo.

Machiajul de astăzi nu a fost cel mai reușit, dar cu siguranță am mai învățat ceva (să fiu mai atentă când îmi aplic eyeliner-ul) și mâine nu voi mai repeta aceiași greșeală.

De abia aștept să am curaj să machiez mai multe fizionomii, să experimentez mai multe tipuri de machiaj și mai multă culoare. Așa că fetelor, dacă doriți să îmi fiți modele, let me know, plăcerea va fi de partea mea!

Să aveți o seară frumoasă.
Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.