Make-up

6 utilizari ale lui Duraline Day 18 ~ 31 Days Challenge

Astăzi este ziua cu numărul 18 a challenge-ului și mă simt tare mândră de mine că am ajuns până aici și că am fost perseverentă. Sper că vor trece cu bine și următoarele zile, deși încep să fiu din ce în ce mai ocupată la job și să nu uit de disertație care îmi bate la ușă, și bineînțeles de weekend-uri pline de evenimente și Târguri de Nunți, de la care nu vreau să lipsesc! Dar cu siguranță voi face față cu ajutorul cafelelor, ceaiului verde și nopților nedormite, fingers crossed.

Gata! Nu mă mai plâng și trec la treabă! Astăzi scriu câteva cuvinte despre poțiunea aceasta magică care a intrat în colecția mea relativ de curând, și anume Duraline de la Inglot. V-am povestit aici care a fost motivul pentru care mi l-am achiziționat, dar am citit mai mult și am văzut că are și alte întrbuințări, despre care urmează să vă scriu mai jos.

Pentru persoanele care nu știu, Duraline este o soluție transparentă care nu conține apă și este folosită în îmbunătățirea/ajustarea anumitor produse și nu numai.

1.Duraline de la Inglot se poate folosi pentru intensificarea pigmenților. După cum se poate observa și în poza de mai sus, primul swatch din partea stângă este pingment AMC121 combinat cu Duraline, iar al doilea este doar pigment aplicat peste un primer de ochi. Eu zic că este o diferență de intensitate foarte, foarte mare să  nu mai vorbin despre faptul că pigmentul este mult mai rezistent în combinație cu soluția minune.

2. Mascara uscată? No problem! Acesta poate fi readusă la viață cu Duraline, eu am testat pe mascara mea preferată, 5-in-1 Wonder Lash de la Oriflame. A fost nevoie de 2-3 picături pentru ca aceasta să își recapete proprietățile. Este clar că acesta nu mai are nici un efect în momentrul în care nu mai ai produs (mascara), dar daca este acolo, și e uscat, poate face minuni.

3. Fardul de pleoape uscat, sau slab pigmentat, cum este și cazul câtorva culori din paleta mea de la Sephora, nu mai reprezintă o problemă. La fel ca și în cazul pigmentului, puteți observa diferența dintre swatch-uri, eu zic că este foarte mare, și de asemenea rezistența la transfer este mult mai bună.

4. Eyeliner-ul uscat nu mai reprezită o problemă. Dar despre acest subiect v-am povestit în detaliu, în acest articol, așa că nu mai dezvolt subiectul. Vă invit să citiți articolul. De asemenea îl folosesc și la gelul de sprâncene de la NYX Tame&Frame, pentru că devine mai lichid și îmi este mai ușor să lucrez cu el.

5. Cum să faci dintr-un fard de pleoape, eyeliner? Răspunsul la această întrebare este același. Duraline. Este necesar foarte puțin produs, fie că picurați direct peste fard, fie că răzuiți cu spatula pe o paletă de mixare și apoi amestecați. Mie în poză mi-a ieșit o linie mai groasă pentru că pensula mea este bătrânică și nu își mai face treaba bine. I need to buy a new one, soon. Dar altfel, mi se pare că poți realiza o linie de tuș de orice culoare dorești fără să îți cumperi neapărat un eyeliner.

6. Ultima utilizare, dar nu cea din urmă a acestui produs este ca și bază pentru fardul de pleoape. Puteți pune o picătură pe deget și apoi pe pleoapă. Face o treabă minunată. Intensifică nuanța fardului de pleoape și rezistanța lui pe parcursul zilei.

Acest produs îl găsiți pe site-ul lor aici sau în Cluj, la standul Inglot din Iulius Mall.

Sper că găsiți acest articol util. Voi la ce folosiți Duraline, considerați că acest produs este necesar în trusa voastră de make-up? Eu sincer nu știu de ce nu mi l-am achiziționat mai repede, este aproape indispensabil.

Să aveți o seară frumoasă!

Adela

4 Comments

 • stef

  fix pt a transforma orice fard in eyeliner l-am
  luat si eu si sunt f mulțumita. despre salvarea
  eyeliner-ului nu știu ce sa zic, am folosit o
  picatura, nici aia întreaga si i-a scăzut rezistenta,
  a început sa lase urme pe pleoapa.

 • Ioana

  cum intensifici culoarea fardului? Aplicand o picatura de duraline , nu se transforma intr-un fard lichid, potrivit pentru eyeliner
  si nu pentru a pune culoarea fardului pe ochi? Mersi

  • Adela

   Buna, ba da, se transforama intr-un fard cremos, culoarea fiind mai intensa dar e usor de aplicat cu o pensula plata pentru aplicarea fardului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.