Provocarea Ojelor Day 17 ~ 31 Days Challenge

Cunoașteți acele momente când simțiți și știți că aveți prea multe chestii, și nu mai aveți loc de ele , și continuați să cumpărați pentru că spre exemplu: „ Nuanța aceasta nu o am!”?

Ei bine eu cunosc acel sentiment deși mi-e groază să recunosc. Shame on me. Am spre exemplu destule oje, unele pe care le-am folosit probabil o singură dată și altele care le-am folosit în mod constant. Oricum, cred că dacă nu mi-aș mai cumpăra oje doi ani de zile, aș avea cu ce să îmi înfrumusețez unghiile în tot acest timp.

Așa că:

Mi-am propus să fiu puțin mai economă, și să investesc mai puțin sau chiar deloc în lucruri care cel mai probabil le am deja. Așa că voi începe cu ojele despre care vă spuneam mai sus. Voi câștiga de două ori, voi folosi oje care au ramas uitate, și voi economisi bănuți. Cool, nu?

Îmi propun ca cel puțin până la sfârșitul anului să nu îmi mai cumpar oje deloc! Îmi trebuie doar puțină ambiție să reușesc și mă descurc binișor în privința aceasta lately. De asemenea exclud din start unghiile tehnice sau oja semipermanentă, ca altfel provocarea mea cu mine însămi nu mai are nici un sens.

Bun, pentru că am eșuat într-un mod mizerabil la acest challenge, îmi propun să îl repun în aplicare. Astfel, începând de mâine nu îmi mai cumpăr oje un an de zile. Cu siguranță am suficiente cât să îmi ajungă un an, așa că e adjudecat!

Câte dintre voi sunteți dispuse să faceți un asemenea compromis? De dragul pușculiței măcar? Aștept comentariile voastre mai jos.

Vă pup și vă doresc o seară minunată!

Adela.

6 thoughts on “Provocarea Ojelor Day 17 ~ 31 Days Challenge

   1. Din curiozitate, le-am numărat, am 112 oje 😐
    , dar când le vad păr puține
    Cred ca m-ai făcut sa îmi pun câteva
    semne de intrebare:)))))
    Te puuup:*.

    1. Hehehe, vezi? eu zic ca poti incepe cu oje, si nu neaparat un an, ci mai putin, cateva luni, jumatate de an. Daca vezi ca merge treaba, extinzi perioada.
     Si eu te pup! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *