Lifestyle

Nunta la Palat Day 15 ~ 31 Days Challenge

În acest weekend a avut loc la Cluj primul târg de nunți din anul 2017 și anume evenimentul Nuntă la Palat.

Vă dați seama că nu am putut lipsi de la eveniment și mi-am târât și logodnicul după mine. Credeți sau nu, a fost destul de ușor să îl conving să mă însoțească.

Mai jos vă las cu câteva impresii și standuri care mi-au plăct foarte mult.

Primul stand care mi-a plăcut a fost acesta cu invitațiile de nuntă de la Natura Paperau fost cele care mi-au atras atenția imediat. Mi se par atent lucrate și cu niște detalii foarte finuțe. Sunt exact pe gustul meu, iar preferatele sunt cele înfășurate sul. Cu siguranță așa vor fi invitațiile noastre de nuntă!

În materie de foto-video au fost două standuri care mi-au atras atenția.

Primul a fost cel al lui Rareș Ion. Modul în care acest om surprinde momentele mi se pare absolut genial și cel mai important este faptul ca este pe gustul amandurora. De asemenea îmi plac foarte foarte mult culorile și armonia pe care o găsești în poze. Din punctul meu de vedere acest tip de fotografie reprezintă perfecțiunea. Aruncați o geană pe site-ul menționat mai sus și vă convingeți.

Al doilea stand care m-a impresionat a fost cel de la Moving Pictures & Obiectiv Studio care oferă ambele servicii, foto-video la un preț foarte bun și calitatea produselor care ei le vand sunt extraordinare.

LOVE Letters mi se par tare cute și de efect la o nuntă și orice alt eveniment fericit din viața noastră. Prețurile sunt și foarte mici, chiar mă încântă ideea de a avea așa ceva la nunta noastră.

Cel mai important subiect l-am lăsat ultimul, anume rochia de mireasă. 
Am văzut foarte multe rochii pe gusul meu dar cea care mi-a captat atenția prima și prima dată este frumusețea din partea dreapta, care este o creație DBLO – Design By Oana Lupaș a cărei creații le puteți vedea și aici.

De asemenea mi-au plăcut rochiile Nataliei Vasiliev care mi se par creații deosebite. Sunt foarte finute, si frumos detaliate, speciale le-aș numi.

Alte saloane care au avut rochii pe gustul meu sunt: Demetra BoutiqueBelle et BohemeSAY YES to the DRESS și Salonul Maria.


Vă las mai jos cu încă câteva cadre frumoase surprinse la eveniment, sper că vă plac. Au fost mult mai multe standuri minunate care meritau menționate și fotografiate, dar din păcate era prea aglomerat ca să mă pot desfășura.

Am avut și un moment în care m-au luat emoțiile pe neașteptate, and a tear dropped, chiar când am intrat și orchestra canta o melodie mai sentimentală zic eu, și anume Christina Perri – A Thousand Years. 
Chiar m-am emoționat foarte tare și a fost unul dintre momentele în care am conștientizat că eu chiar mă casătoresc. Oh fuck! Let’s do this!

Voi ați fost la Nuntă la Palat? Dacă da cum vi s-a părut evenimentul?

Vă doresc o seara frumoasă.

Adela

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.