Lifestyle

Our Love Story ♥ Day 14 ~ 31 Days Challenge

Hello people, astăzi vom avea un articol mai diferit și mai intim. Eu sper din suflet să vă placă ♥
El este Alex, este bărbatul care mă face fericită de aproape 4 ani și 9 luni, dar ce sa mai tot numărăm, să spunem că sunt aporape 5, deși el acum m-ar corecta și mi-ar spune cu mai multă exactitate. Poate unii veți spune că e puțin sau alții că este mult. Vreau să vă spun că nu e mult pentru că atunci când iubești pe cineva vrei sa îi dedici tot timpul tău. Dacă vreți să spuneți că e puțin, ei bine avem toată viața înainte. Am acceptat să îi fiu soție, din toată inima, (cu un „Mîhî” pentru că nu am fost capabilă să spun un „Da” hotărât fiind copleșită de emoție) așa că acesta este doar începutul pentu noi. Ne așteaptă o viață întreagă înainte, plină de experiențe și noi încercări și provocări. So, save the date: 25.08.2018. Aceea va fi ziua noastră, una dintre cele mai importante cel puțin, ziua în care voi spune al doilea cel mai important „Da” din viața mea.
El este barbatul care îmi face zilele mai bune, mai frumoase, mai liniștite, el este „frumosul meu” așa cum îmi place sa îl alint, pentru ca da, am un logodnic frumos.
Îl iubesc pentru că este un om bun, mult mai bun și mai înțelegător decât mine și mă face să fiu și eu mai bună cu mine însămi și cu cei din jurul meu. Pentru că mă susține când e cazul și pentru că mă aduce înapoi cu picioarele pe pământ când ideile mele o iau razna.

Te iubesc! ♥

P.S. Azi am fost la Parcul de animale „Moara de vant” undeva la ieșire din Cluj. Peisajul este superb și vă recomand să mergeți, nu veți regreta!

Vă doresc o seară liniștită.

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.