Beauty

Pamper Day  Day 13 ~ 31 Days Challenge

Am și eu momente în care îmi place să mă răsfăț și să îmi rexerv o jumătate de oră – o oră pentru mine și pentru relaxare. Deși sunt foarte rare acele momente, atunci când îmi fac timp, profit din plin de el. Haideți să vă povestesc cum decurge pamper routine în cazul meu.

Încep prin a-mi aprinde lumânărele 2-3 fie ele parfumate sau nu, îmi induc o stare de relaxare, apoi îmi dau drumul la apă în cadă și adaug spumant, bineînțeles. Până mi se adună apă în cadă îmi fac o mască cu ulei de cocos și argan pentru păr (Uleiul de cocos și uleiul de argan sunt de la Comori Marocane despre care v-am povestit aici și aici), iar pe aceasta o las să acționeze cât timp stau în cadă și mă relaxez. De obicei stau mai mult, deoarece îmi iau o carte, o revistă la răsfoit sau îmi verific newsfeed-ul, în funcție de cât am chef și timp să stau. După care îmi spăl părul cu un sampon Clear, care este preferatul meu, apoi îmi aplic o mască, momenta  o am pe cea de la Kallos. Las masca să acționeze atât cât las și scrub-ul despre care vă scriu puțin mai jos și despre care v-am scris și în acest articol.

Pentru corp după o baie relaxantă este nelipsită exfolierea,  care este foarte bine primită după ce am stat în apă și am pielea moale și pufoasă. Pentru exfoliere folosesc V Scrub cu cocos. Este un scrub din cafea robusta cu uleiuri esențiale. Îmi aplic scrub pe tot corpul, inclusiv pe față și îl las să acționeze cam 5-10 minute după care îl dau jos. Rezultatul este o piele catifelată ca a unui bebeluș. Mai multe detalii despre acest scrub v-am mai dat și în acest articol. Pentru o piele și mai catifelată, îmi aplic ulterior ulei de cocos pe tot corpul, și pe față de argan. Părul mi-l răsfăț după clătire cu Moroccan Oil care este genial, parul mi se aranjează mult mai ușor și are un miros fin și plăcut.

Așa îmi răsfăț eu corpul din când în când. Cum arată rutina voastră de relaxare?

Aștept comentariile voastre în căsuța de mai jos.

Love,

Adela.

 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.