Beauty

Evening skincare routine cu Himalaya Herbals Day 12 ~ 31 Days Challenge

Hello Hello. Voi ați auzit de produsele astea accesibile si bune de la Himalaya Herbals? Eu am intrat pentru prima dată în contact cu produsele de la Himalaya Herbals anul trecut în martie când am primit un mic pachețel de la colegele mele de serviciu, care conținea o cremă hidratantă și un scrub. Inițial nu le-am prea acortdat atenție pentru că aveam altele pe care le foloseam la momentul respectiv. După ce mi-am terminat produsele respecive am început să le folosesc și am rămas plăcut surprinsă. Crema era foarte hidratantă și intra în piele foarte bine iar scrub-ul era foarte fin si delicat, perfect pentru ten, si cu un miros plăcut de caise. Pe scurt mi-a plăcut foarte mult raportul calitate-preț al acestor produse.

Eu vreau să vă povestesc puțin despre o rutină de îngrijire a tenului, pe care o aplic și eu, în special seara.


Seara, după o zi lungă, încep prin a-mi demachia și curăța tenul cu spuma de curățare, care este genială. Am introdus-o în favoritele lunii noiembrie (articolul de aici) și a rămas preferata mea până în acest moment. Sunt suficiente două pompițe pentru o curățare n profunzime a tenului.
După aceea urmează exfolierea cu scrub-ul genial cu caise. Așa cum am menționat și mai sus, acest scrub este unul cu granulometrima mai mică, și este perfect pentru ten, îl exfoliază fără să îl agaseze. Îmi exfoliez tenul doar o dată sau de două ori pe săptămână, nu mai des.
Ultimul pas din rutina de îngrijire și cel mai important, este hidratarea tenului și a buzelor. Pentru ten folosesc crema hidratantă cu Aloe Vera care are proprietăți de hidratare, Winter Cherry și Copacul Kino care protejează pielea împotriva vremii neprielnice din sezonul rece. Pentru buze folosesc balsamul cu ulei din germene de grâu, ulei din semințe de morcov și ulei de cocos. Balsamul hidratează foarte bine buzele peste noapte, face o treabă minunată.

Care este rutina voastra de seară? Ați încercat produsele Himalaya Herbals? Dacă da, aștept părerea voastră în căsuța de comantarii.

Love,

Adela.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.